Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes tallarà el trànsit d’un tram de la GI-682 aquesta matinada per retirar les línies elèctriques aèries de la Rotonda dels Focs


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/04/2021 12:35:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes tallarà el trànsit d’un tram de la GI-682 aquesta matinada per retirar les línies elèctriques aèries de la Rotonda dels Focs

El tram afectat abasta des de la benzinera de Mas Florit fins passat el cementiri, i es farà des de les 00'00 de la mitjanit fins les 4 de la matinada

Aquest dijous al vespre, quan siguin les 12 de la mitjanit que enllaça amb demà divendres, està previst que es talli el trànsit rodat en un tram de la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682. S’encarregaran de fer-ho efectius de la Policia Local de Blanes perquè es puguin dur a terme amb més seguretat uns treballs que s’han de fer en una zona al voltant de la Rotonda dels Focs, una de les entrades principals ala vila.


Tram GI-682 afectat pel tall de trànsit d'aquesta propera matinada
El tall abastarà des de la cruïlla amb els carrers Mas Vaixeller i Mas Florit –a l’alçada d’on hi ha la benzinera- seguint en direcció a Lloret de Mar fins passada la zona del Cementiri Municipal, a la prolongació del Carrer Andalusia. Tampoc es podrà circular pel tram de la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, a l’alçada de la Rotonda de Mas Cremat fins la Rotonda dels Focs.


La Policia Local s’encarregarà de desviar el trànsit dels vehicles que circulin per aquesta la Rotonda de Mas Cremat a través de l’Avinguda d’Europa i, successivament, pel Carrer Mas Vaixaller. Per la seva banda, a l’altre costat, es desviaran els vehicles pel Carrer Andalusia i el nou tram del Carrer Santa Cecília que recentment s’ha obert al trànsit. La previsió en què es treballa és que la interrupció de trànsit en tota aquesta zona comenci a les 12 de la mitjanit fins les 4 de la matinada de demà divendres, aproximadament.

Treballs per desmantellar les línies elèctriques aèries

L’objectiu és facilitar els treballs que s’han de fer a tots dos costats de la Carretera d’Accés a la Costa Brava a tocar de la Rotonda dels Focs. Es tracta de la retirada de les línies aèries elèctriques que ha d’efectuar la companyia elèctrica, formant part del conveni que va signar amb l’Ajuntament de Blanes el juliol de l’any 2007.


Per poder afrontar els treballs d’aquesta nit, ja fa mesos que s’han estat realitzant els preliminars. Aquests han consistit en substituir l’actual cablejat aeri que encara hi ha en tota aquesta zona, per un de soterrani, amb la previsió de poder desmantellar les estructures que, des de fa anys, constitueixen una vella reivindicació del veïnat.


Els treballs que està previst fer entre aquesta mitjanit i les primeres hores de demà divendres consistirà bàsicament en deixar inactives les torres elèctriques que hi ha a costat i costat de la carretera. Més endavant s’hauran d’efectuar els treballs de desmuntatge de les respectives estructures, sense que previsiblement calgui tornar a tallar la circulació per la Carretera d’Accés a la Costa Brava.




Data de realització: 11/04/2021 | Data de la darrera actualització: 11/04/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300