Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’atleta blanenc Buba Sabaly, primer classificat al Cros de Santa Coloma de Farners 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/10/2021 08:46:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’atleta blanenc Buba Sabaly, primer classificat al Cros de Santa Coloma de Farners 2021

Més de 700 atletes van participar en la 47a edició de la prova selvatana, la degana de les comarques gironines

Una vegada més, i ja en van tantes que és fàcil descomptar-se, l’atleta blanenc Buba Sabaly ha coronat amb èxit una nova prova on ha participat. En aquesta ocasió ha estat el Cros de Santa Coloma de Farners, en la segona jornada del Circuit Gironí de Cros disputada el passat diumenge a la capital selvatana.


Buba Sabaly arribant en primera posició a la
Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes 2019
Buba Sabaly compta al seu currículum com a corredor amb un bon grapat de curses i caminades populars que ha coronat amb èxit. Durant els darrers anys, ha dominat els principals esdeveniments que se celebren a Blanes, al costat d’altres esportistes blanencs reconeguts internacionalment, com és el cas de Xavi Marina. La Cursa Marimurtra, la Sant Silvestre o la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós en són alguns dels exemples.


Cursa Sant Silvestre de Blanes 2019
En aquest cas, la darrera prova que ha guanyat ha estat la 47a edició del Cros de Santa Coloma de Farners, la degana arreu de les comarques gironines. A la cursa absoluta masculina es va imposar l’atleta blanenc Buba Sabaly, del CA Lloret-La Selva, qui va dominar el recorregut des del primer moment. Darrera d’ell es va classificar Genaro Pizarro, del JAB Berga; i va completar el podi Jonathan Romeo, del CE Penedès.


Buba Sabaly amb José Luis Blanco, a la Caminada de la Nit
de Sant Bonós 2018
En dones, la més ràpida va ser Esther Guerrero, del New Balance Team, seguida per Marina Guerrero, del CA Manresa i Alba Batlle, del GEIEG. La cursa de veterans també va ser molt intensa, i es va acabar imposant en la primera volta qui precisament fa pocs anys compartia podi amb Buba Sabaly a la coneguda Caminada Popular Nit de San Bonós de Blanes, el lloretenc José Luís Blanco, del CA La Sansi.


Buba Sabaly a LaSansi 2020
El podi de veterans el van completar Joan Bernat i Ignasi Gironès, del CA Lloret. La propera setmana el Circuit Gironí es desplaça a les Ribes del Ter perquè es disputi el 23è Cros de la Ciutat de Girona, puntuable pel GP Català de Cros.Data de realització: 11/10/2021 | Data de la darrera actualització: 11/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300