Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes ofereix diumenge ‘’La Bella Dorment’, de Dreams Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2021 12:53:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles Blanes ofereix diumenge ‘’La Bella Dorment’, de Dreams Teatre

Es tracta d’una nova versió musical del conegut conte, amb cançons del conegut cantant i compositor Manu Guix

Afortunadament, d’un temps ençà els ensucrats contes que ens explicaven les grans factories, basats en aquells relats de tota la vida, estan quedant enrere. Les carrinclones accepcions del què significa ser una dona s’estan adaptant al segle XXI en diverses produccions teatrals i cinematogràfiques. Una de les mostres d’aquest saludable canvi és la darrera versió d’un gran clàssic com la Ventafocs protagonitzada al cinema per la cantant Camila Cabello, que arriba a dir-li al príncep blau que l’estima, però que no el necessita per a res.


Ara, l’Associació Rialles de Blanes ha programat per aquest proper diumenge tot un clàssic remasteritzat, ‘La Bella Dorment’, tot i que en aquest cas els canvis han vingut proporcionats perquè ha esdevingut en una nova versió en format musical amb cançons del conegut cantant i compositor Manu Guix. Aquí la trama no és tan lineal com en principi es coneixia, i fa viatjar a un regne molt llunyà on regnen uns reis que no tenen fills per culpa de la malvada fada sisena, que els havia llançat un malefici a canvi de ser ella la reina.

Afortunadament per a la parella de monarques, la fada setena s’interposa i, per atzar, tira per terra els plans de la fada dolenta, facilitant que els reis puguin tenir una filla. Totes les fades són convidades a la presentació de la princesa, llevat de la fada sisena qui, molt enfadada, llença un malefici perquè quan la nena compleixi els 16 anys es punxi amb una agulla i mori.


La fada setena aconsegueix de nou canviar el curs del malefici, i enlloc de morir la princesa es queda adormida. No despertarà fins al cap de 100 anys, quan un príncep la desperti de l’encanteri amb un petó, però potser aquest darrer ingredient també varia? Amb aquesta incògnita, però amb la promesa de passar una estona entretinguda, el bon fer de la companyia que proposa aquesta nova versió és Dreams Teatre, prou coneguda pel públic de Rialles.

Dreams Teatre, una veterana companyia experta en entretenir la canalla

Nascuda l’any 1995, l’objectiu que va menar la creació de Dreams Teatre va ser apropar el món de l’escena a la canalla, però des d’una perspectiva de qualitat. Si bé els seus espectacles van dirigits a tots els públics, en especial s’adrecen a la canalla. Durant tots aquests anys han treballat de valent per dignificar la seva feina i oferir espectacles entretinguda, amb una posada en escena atractiva per a petits i grans.


Això els ha portat a tocar una extensa varietat de manifestacions escèniques: teatre musical, dansa-teatre, titelles, teatre de text.... Finalment s’han quedat en els formats on se senten més còmodes: l’adaptació musical de contes populars o de creació pròpia, continuant amb l’objectiu de donar a conèixer altres formes d’expressió artística als més menuts, amb adaptacions de ballets i contes en format dansa-teatre.


‘La Bella Dorment’, de Dreams Teatre, s’oferirà aquest diumenge, 14 de novembre a partir de 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, amb venda d’entrades anticipades presencialment a la guixeta del teatre el mateix diumenge, una hora abans que comenci, és a dir: a 2/4 de 5 de la tarda. D’altra banda, també es poden comprar online a l’enllaç https://www.entrapolis.com/entrades/la-bella-dorment-dreams-teatreData de realització: | Data de la darrera actualització: 11/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300