Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes rep un reconeixement públic de l’FMC amb motiu del 40è aniversari de la federació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/13/2021 03:20:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes rep un reconeixement públic de l’FMC amb motiu del 40è aniversari de la federació

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha recollit el guardó en nom del consistori blanenc, en l’acte celebrat avui dissabte a Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú ha allotjat un acte institucional amb un doble objectiu. D’una banda, celebrar la 32a Assemblea General de la Federació de Municipis de Catalunya, i de l’altre celebrar els 40 anys que ha complert enguany l’FMC. Una intensa jornada de trobada del món local.


Acte Commemoratiu 40 anys FMC a Vilanova i la Geltrú
Fotografies: FMC
L’acte ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú perquè l’actual presidenta de l’FMC és Olga Arnau, alcaldessa d’aquesta població barcelonina, i ha culminat amb l’acte commemoratiu del 40è aniversari de la federació. L’any 1981 més d’un centenar d’ajuntaments d’arreu de Catalunya encapçalats pels seus alcaldes i alcaldesses van impulsar la creació de la Federació de Municipis de Catalunya.


Al centre de la imatge, l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa,
en la fotografia de grup amb els ajuntaments guardonats
L’acte commemoratiu, encapçalat pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, s’ha tancat amb el lliurament de sengles reconeixements a tots els ajuntaments que durant aquests 40 anys han estat adherits a l’FMC de manera ininterrompuda. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha recollit el guardó en representació de l’Ajuntament de Blanes, participant posteriorment en la fotografia de família que s’ha fet per commemorar les quatre dècades de la federació.


D’aquesta manera, el món local d’arreu del país s’ha aplegat en una celebració que ha comptat amb la participació telemàtica i en directe de diverses personalitats lligades a l’FMC. Entre ells, qui va ser el seu primer president, l’exalcalde de Girona Quim Nadal; Abel Caballero, president de la FEMP i alcalde de Vigo; o bé alcaldes i alcaldessa que han format part del Comitè Executiu en diferents presidències de l’FMC: Francesc Baltasar, Helena Arribas, Xavier Casoliva i Xavier Fonollosa.
Data de realització: 11/13/2021 | Data de la darrera actualització: 11/13/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300