Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nau4 Espai Jove de Blanes fa un Taller Gratu´t de Curtmetratge Feminista que s’estrenarÓ al 2022


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 11/15/2021 09:49:43 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Nau4 Espai Jove de Blanes fa un Taller Gratu´t de Curtmetratge Feminista que s’estrenarÓ al 2022

Es farÓ tots els dijous a la tarda, estÓ adrešat a joves de 12 a 29 anys, i encara hi ha places disponibles

Fidel al seu objectiu de promoure activitats que no tinguin com a mer objectiu entretenir, sinˇ sobretot que convidin a experimentar i alhora prendre consciŔncia social, Nau4 Espai Jove i del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes han organitzat una nova proposta. Es tracta d’un taller gratu´t de curtmetratge feminista, que s’allargarÓ durant un mes.


Imatges d'Arxiu: anteriors experiŔncies
Igual que la resta de tallers que es fan a Nau4 Espai Jove, estÓ dirigit a joves de 12 a 29 anys, i es farÓ totes les tardes dels dijous, des de2/4 de 6 fins 2/4 de 8. Igual que la resta de tallers que es fan a Nau4 Espai Jove, estÓ dirigit a joves de 12 a 29 anys, es farÓ totes les tardes dels dijous, des de2/4 de 6 fins 2/4 de 8, i encara queden places disponibles per poder inscriure-s'hi i realitzar el taller. La professora Ús Patricia Reyes Lorente, una artista pluridisciplinar blanenca aficionada al cinema, formada com a pedagoga i especialitzada en arts visuals per a l’educaciˇ.

Curtmetratge per estrenar el 8-M, Dia Internacional de les Dones

L’objectiu del taller Ús que les i els participants aprenguin nocions de llenguatge audiovisual i visquin en primera persona els diferents rols que hi ha al mˇn del cinema, tots els aspectes que cal tenir en compte a l’hora d’abordar un treball audiovisual. Tanmateix, s’aprendran les fases necessÓries per fer realitat una idea cinematogrÓfica per passar a crear des de zero una peša audiovisual.


La temÓtica del curtmetratge serÓ el feminisme, per treballar pedag˛gicament aquest valor en el grup del taller i elaborar un discurs. Es tracta que a travÚs del llenguatge audiovisual es comuniqui mitjanšant imatges el missatge que es decideixi transmetre a les persones que visualitzin la pelĚlÝcula, utilitzant els recursos al seu abast. La intenciˇ Ús que el Taller de Curtmetratge Feminista sigui una de les activitats que es faran a Blanes amb motiu del 25 de Novembre, el Dia Internacional de Lluita Contra la ViolŔncia Masclista.


Es treballa amb la previsiˇ que el curtmetratge que sorgeixi del curs s’estreni el proper mes de marš, en aquest cas amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2022 que s’escau el 8-M. A banda de les sessions del taller que s’haurÓ allargat durant un mes, els i les participants tambÚ disposaran de dos dies afegits per poder enregistrar el curtmetratge que s’hagi planificat. Inscripcions: bit.ly/inscripcionsN4 / Informaciˇ al TelŔfon 680 718 953 i a Instagram @nau4_espaijove, o bÚ al local de Nau4 Espai Jove, situat a l’Avinguda de l’Estaciˇ, 70.
Data de realitzaciˇ: 11/15/2021 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 11/15/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300