Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes completa la programació de novembre amb cabaret, cinema i un espectacle infantil


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/17/2021 11:59:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes completa la programació de novembre amb cabaret, cinema i un espectacle infantil

Dijous es projecta la comèdia picant ‘Donde Caben Dos’, i el darrer cap de setmana de novembre dues peces teatrals: ‘Laberint Striptease’, de Roberto G. Alonso, i ‘La Petita Capmany’

Tot just acabat de tombar la segona quinzena del penúltim mes de l’any, durant el què resta del mes de novembre el Teatre de Blanes inclourà tres sessions amb tres respectius productes força diferents l’un de l’altre. Cronològicament, el primer d’ells tindrà lloc dijous vinent, amb la tercera sessió de la segona temporada en què el Cicle de Cinema Gaudí s’allotja a Blanes.


'Donde caben dos', pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí
aquest dijous 18 de novembre a les 20 h
En aquesta ocasió dijous vinent, 18 de novembre, es projectarà la comèdia picant ‘Donde Caben Dos’, amb guió i direcció de Paco Caballero, i que tot just va ser estrenada aquest passat estiu de 2021. Està protagonitzada per un llarg llistat de grans actors i actrius, entre els quals destaquen Ernesto Alterio, Pilar Castro, Raúl Arévalo i Maria León, entres d’altres.

‘Donde Caben Dos’, una comèdia picant al Cicle Gaudí el dijous 18

Una comèdia ‘picant’ que garanteix un ‘final feliç’ després d’un massatge a base de riure-teràpia on hi ha una mica de tot, amb cinc històries on es barregen des de la parella que està atrapada en la rutina fins un jove desenganyat, passant per una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu darrer estiu i un grup d’amics amb ganes d’experimentar. Durant una nit, el grup viurà situacions inesperades que propicien els clàssics embolics que no han de faltar en peces d’aquest tipus.


Amb tot, de les cinc històries n’hi ha una que destaca per sobre de les altres perquè no s’ambienta al ‘Club Paraíso’ –on tenen lloc les altres quatre-, amb un sopar on hi ha un ‘postre amb sorpresa’ que provoca el major índex de rialles. També és prou singular la de les dues noies a la recerca d’un anell de compromís que pot recordar l’estil de la nissaga ‘Resacón en Las Vegas’, tot plegat embolcallat com una gran comèdia picant coral que entreté durant una bona estona, gràcies al bon fer de l’elenc d’actors i actrius.


Tot plegat salt-pebrat amb la coneguda perícia del seu director, Paco Caballero, responsable entre d’altres dels films ‘El Vecino’ i ‘Perdiendo el este’, així com de la sèrie ‘Cites’. ‘Donde caben dos’ es projectarà dijous vinent al Teatre de Blanes a partir de les 8 del vespre, i les entrades es poden adquirir anticipadament a través de l’enllaç https://www.entrapolis.com/entradas/donde-caben-dos-carrer-ample-26

‘Laberint Striptease’ del genial coreògraf Roberto G. Alonso dissabte 27

Ratllant els darrers dies de novembre el Teatre de Blanes allotjarà el darrer cap de setmana d’aquest mes dues propostes adreçades a dos tipus de públics molt diferents. El dissabte 27 a les 9 de la nit es representarà ‘Laberint Striptease’, de la companyia Roberto G. Alonso. S’inspira en l’obra ‘Strip-tease i teatre irregular’ i els poemes visuals de Joan Brossa. Hi conflueixen dramatúrgia, dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, play-back, transformisme i striptease. Una funció no apta per a ànimes sensibles que no estiguin acostumades a experiències impactants.


'Laberint Striptease', el proper dissabte 27 de novembre a les 21 h
al Teatre de Blanes
Convida al públic a canviar d’òptica de visió, a despullar la realitat i a transformar-la per poder veure-hi clar. Un joc on, tot emulant aquell mític musical dirigit per Bob Fosse, tothom hi és benvingut sempre i quan s’hi entri amb la ment molt oberta i desinhibida, lliure de prejudicis. A banda de ser un homenatge a Joan Brossa, l’espectacle reivindica el cabaret com a gènere, i està carregat d’una evocadora nostàlgia per la Barcelona més canallesca dels anys 70 i 80.


Significa l’oportunitat de poder gaudir del gran músic Jordi Cornulleda; la cantant Elena Martinell, els ballarins Laura Marsal i Davo Marín, així com el propi Roberto G.Alonso i Jordi Andújar, que s’alternen les actuacions. Val a dir per últim, com a dada curiosa, que tot just el passat mes de juliol el Teatre de Blanes ja va acollir l’espectacle ‘Garrí al Forn amb Compota de Reineta’, del grup de teatre El Mirall, qui va comptar amb la valuosa aportació del mateix Roberto G. Alonso.

‘La Petita Capmany’, de Rialles Blanes, diumenge 28 de novembre

L’endemà diumenge a 2/ de 6 de la tarda el Teatre de Blanes allotjarà l’espectacle infantil ‘La Petita Capmany’, una coproducció de Tanaka Teatre i Fundació La Roda on hi ha titelles, gegants, bestiari i màscares per a tota la família en una història apte per a tots els públics, però no per això desproveïda d’un intens contingut. La protagonista ni més ni menys que Maria Aurèlia Capmany, l’escriptora, activista cultural i pionera del feminisme al segle XX.


'La Petita Capmany', de Rialles,
diumenge 28 de novembre a les 17'30 h
Coincidint amb els 100 anys del seu naixement, així com dels 150 anys del naixement del seu pare, Aureli Capmany (rondallaire, folklorista i restaurador del patrimoni tradicional), es va plantejar fer una obra de teatre per a públic familiar partint d’un acurat treball de documentació. Amb el suport de la pròpia família Capmany es va escriure el guió d’un espectacle fidel a la història i valors del poble català.


Això fa que s’hi mostrin danses populars, gegants i capgrossos, titelles i rondalles populars que no fan altra cosa que despertar la curiositat pel llegat històric, donant-li la visibilitat que es mereix. Tal com deia Aureli Capmany: ‘el folklore és la petita història, la que no enganya, ja que mai no l’han escrit els vencedors’. També mostra la relació entre pare i filla, la influència de l’escola i l’entorn familiar que fa que aquella nena petita, la Maria Aurèlia Capmany’, esdevingui en una dona pionera en la lluita pels drets d eles dones.

‘Laberint Striptease’: https://www.entrapolis.com/entradas/laberint-striptease + ‘La
Petita Capmany’: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/347-la-petita-capmany.html



Data de realització: 11/17/2021 | Data de la darrera actualització: 11/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300