Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes porta a l’aprovació del ple d’aquest novembre els Pressupostos Municipals 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2021 03:28:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes porta a l’aprovació del ple d’aquest novembre els Pressupostos Municipals 2022

És el punt més destacat de l’ordre del dia de la sessió que tindrà lloc aquest dijous, 25 de novembre, a la Sala de Plens

Demà dijous l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple ordinari corresponent al mes de novembre, que inclourà com a tema més destacat l’aprovació dels pressupostos municipals per al 2022. Es tracta, doncs, d’una de les dues sessions plenàries més destacades que se celebren cada any: les ordenances i els pressupostos per a l’any següent.


Ple Municipal del 28 d'octubre, el primer presencial post-COVID
L’ordre del dia del ple municipal de novembre inclou un total de sis punts a l’ordre del dia. Després que al primer s’ha d’aprovar l’acta corresponent a l’anterior sessió, celebrada el 28 d’octubre, els dos següents temes d’exposició seran donar compte d’una resolució judicial i donar compte d’un decret d’alcaldia relacionat amb l’autorització per a l’ampliació de les terrasses de locals de restauració.

El quart punt serà el primer de debat, justament l’aprovació dels pressupostos pel 2022, i el cinquè declarar que les obres d’ampliació del bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de Blanes són d’interès municipal, ja que representaran la millora d’un servei essencial com és la salut. Per últim, el darrer tema que es tractarà al ple serà el que habitualment tanca totes les sessions ordinàries: els Precs i Preguntes.

El ple municipal del mes de novembre tindrà lloc demà dijous a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, i serà el segon que es fa presencialment després de tants mesos havent-ho de fer de manera telemàtica.
Data de realització: 11/24/2021 | Data de la darrera actualització: 11/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300