Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La pluja d’aquesta nit a Blanes provoca les habituals incidències lleus ateses per la Policia Local i Brigades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2021 09:17:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La pluja d’aquesta nit a Blanes provoca les habituals incidències lleus ateses per la Policia Local i Brigades

S’ha hagut de tallar el trànsit a diversos carrers i rotondes inundades perquè els embornals no podien engolir la gran quantitat de pluja caiguda en poques hores

El temporal de pluja que ha estat caient durant les darreres hores a Blanes no ha provocat, sortosament, cap afectació greu a la població. Durant tota la passada nit –especialment a partir de les vuit del vespre- els efectius de la Policia Local de Blanes, Serveis Municipals i l’empresa de neteja i recollida de residus, Nora, han hagut d’atendre petites incidències que s’han produït arreu de la població.


Temporal de Pluja dimarts a la nit
La prefectura de la Policia Local de Blanes ha rebut nombroses trucades alertant de tapes de clavegueram aixecades i d’altres incidències habituals. Totes les patrulles disponibles van estar regulant el trànsit, alterat com cada vegada que cau una pluja intensa com la d’ahir, en què –segons el Servei Meteorològic de Catalunya- es van recollir 39 litres per metre quadrat.


Sortida riera Plaça Catalunya, aquest matí
Els efectius policials van estar reposant les tapes de clavegueram aixecades, auxiliant diversos vehicles que s’havien quedat atrapats per la gran quantitat de pluja acumulada, així com talls de circulació temporals. Es va tancar el tram de l’Avinguda Catalunya –al barri de La Plantera- comprès entre la Carretera de Malgrat i l’Avinguda Catalunya amb tanques i cinta policial, així com el túnel d’accés al Club Tennis Safa, al qual s’accedeix des de la mateixa Carretera de Blanes a Malgrat.


Excavadora deixant expedites les rieres de Blanes, dimarts al migdia
Altres trams afectats van ser a la Plaça 11 de Setembre, la cruïlla de l’Avinguda d’Europa amb la Carretera de Malgrat, així com diversos carreres del centre de la vila –Rambla Joaquim Ruyra i Carrer Ample-, on els embornals no donaven a l’abast per engolir l’elevat cabdal d’aigua. Val a dir que durant la passada jornada de dimarts l’Ajuntament de Blanes, a través del Servei de Medi Ambient i Enginyeria, ja va actuar preventivament deixant expedites les sortides de les principals sortides de rieres que donen al mar, per evitar riscos d’inundacions.
Data de realització: 11/24/2021 | Data de la darrera actualització: 11/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300