Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes continua amb noves activitats del projecte ‘Blanes Arran de Mar’


Camí de tornada


Menú principalL’Ajuntament de Blanes continua amb noves activitats del projecte ‘Blanes Arran de Mar’

Diumenge s’han programat dues sessions d’un taller gratuït de manualitats marineres, amb l’objectiu de refermar les arrels marítimes de la vila on comença la Costa Brava

El proper cap de setmana el Departament de Promoció de la Ciutat ha organitzat una nova activitat emmarcada al projecte ‘Blanes Aran de Mar’, el Pla de Dinamització Urbana Comercial adreçat a persones emprenedores que s’han interessat en obrir un negoci a la vila. L’objectiu del projecte és minimitzar l’impacte de la problemàtica dels locals buits del municipi, seguint el fil conductor de la tradició pesquera i marítima del municipi on comença la Costa Brava.


Imatges d'Arxiu Tallers de Remendar Xarxes i Nusos Mariners
Projecte 'Blanes Arran de Mar'
Es vol aconseguir que els locals comercials sense activitat que hi ha arreu del municipi puguin tornar a aixecar persianes, engrescar persones emprenedores que vulguin posar en marxa qualsevol tipus de negoci i/o comerç perquè pensin en aquest municipi per fer-ho. El consistori blanenc actua de frontissa entre les persones emprenedores i els propietaris dels locals, establint un vincle de confiança entre totes dues bandes.


El projecte ‘Blanes Arran de Mar’ ha inclòs l’organització d’activitats que reforcessin el fil conductor de la tradició pesquera i marítima de Blanes. L’octubre passat es van fer 26 sessions d’un Escape Room on els participants –principalment famílies o grups d’amics i amigues- havien de fer un recorregut a la recerca d’un tresor que finalment van descobrir amagat a la Confraria de Pescadors.


Aquest novembre s’han programat tres activitats més. La primera d’elles van ser dos tallers simultanis on els participants van aprendre a remendar xarxes i a fer nusos mariners. Pocs dies després es va fer la segona en dues localitzacions: una Taula Rodona sobre Dones de Mar, i finalment la tercera es farà ara.

Taller de Manualitats Marineres amb Antoni Viñas

L’activitat que s’ha organitzat per aquest proper cap de setmana és un Taller de Manualitats Marineres que impartirà un veterà pescador de tota la vida: Antoni Viñas. Una de les especialitats d’aquest mariner és transformar les plomes de la sípia en objectes d’artesania, un art que compartirà amb les i els alumnes que assisteixin a la seva classe teòrico-pràctica.

El Taller de Manualitats Marineres tindrà lloc diumenge vinent, 28 de novembre, en un dels locals buits que precisament forma part del projecte ‘Blanes Arran de Mar’, és a dir: que espera a tornar a obrir persianes amb la posada en marxa d’un nou negoci. El local està situat als baixos Carrer Alberes número 49, i per participar-hi gratuïtament, només cal formalitzar la inscripció: https://enquestes.blanes.cat/index.php/654957?lang=ca


Blanes Arran de Mar’ està subvencionada per l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona en el marc del Projecte Singular de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica.
Data de realització: 11/25/2021 | Data de la darrera actualització: 11/25/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300