Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dissabte arriba al Teatre de Blanes ‘Laberint Striptease’, l’adaptació de Roberto G. Alonso de poemes de Brossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/25/2021 08:39:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dissabte arriba al Teatre de Blanes ‘Laberint Striptease’, l’adaptació de Roberto G. Alonso de poemes de Brossa

L’espectacle de cabaret del genial coreògraf català de ben segur no deixarà indiferent ningú, amb una evocadora mirada de la Barcelona ‘canallesca’ dels anys 70 i 80

Aquest proper dissabte el Teatre de Blanes es vestirà de Night Club per acollir la següent representació de la programació professional d’aquest darrer trimestre del 2021. Es tracta de ‘Laberint Striptease’, de la Companyia Roberto Gómez Alonso, inspirada en l’obra ‘Strip-tease i teatre irregular’ i els poemes visuals del gran Joan Brossa.


Fotografies espectacle 'Laberint Striptease', de la Cia Roberto G. Alonso
Sense cap mena de dubte una actuació que no deixarà indiferent a ningú, on hi conflueixen dramatúrgia, dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, play-back, transformisme i striptease. Les ànimes sensibles o lligades per cordes filades des de l’obscurantisme i la ignorància no estan convidades a assistir-hi, perquè l’experiència esdevindrà impactant i diferent al què és habitual.

Escrita, dirigida i interpretada per Roberto Gómez Alonso, convida al públic a canviar d’òptica de visió, a despullar la realitat i transformar-la per poder veure-hi clar. Un joc on tothom hi és benvingut sempre i quan s’hi entri amb la ment molt oberta i desinhibida, lliure de prejudicis. A banda de ser un homenatge a Joan Brossa, l’espectacle reivindica el cabaret com a gènere, i està carregat d’una evocadora nostàlgia per la Barcelona més canallesca dels anys 70 i 80.


Significa l’oportunitat de poder gaudir del gran músic Jordi Cornulleda, qui també fa d’actor; la cantant Elena Martinell, els ballarins Laura Marsal i Davo Marín, així com el propi Roberto G.Alonso i Jordi Andújar, que s’alternen les actuacions. Val a dir per últim, com a dada curiosa, que tot just el passat mes de juliol el Teatre de Blanes ja va acollir l’espectacle ‘Garrí al Forn amb Compota de Reineta’, del grup de teatre El Mirall, qui va comptar amb la valuosa aportació i formació a càrrec del mateix Roberto G. Alonso.


‘Laberint Striptease’ es representarà dissabte vinent a les 9 de la nit al Teatre de Blanes. Per a més informació, i per comprar entrades anticipades cal anar a l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/313-laberint-striptease.html
Data de realització: 11/25/2021 | Data de la darrera actualització: 11/25/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300