Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de l’Ajuntament de Blanes aprova per unanimitat declarar d’interès municipal les obres de l’hospital


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/26/2021 04:37:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple de l’Ajuntament de Blanes aprova per unanimitat declarar d’interès municipal les obres de l’hospital

És l’altre punt inclòs a l’ordre del dia de la sessió d’ahir, que també va tractar la pròrroga de l’ampliació de superfície de les terrasses de restauració per la COVID

A banda de l’aprovació dels pressupostos pel 2022, el ple municipal del mes de novembre celebrat ahir incloïa un altre punt a l’ordre del dia. Es tractava de declarar d’interès i utilitat municipal les obres que s’han començat a fer a l’Hospital Comarcal de Blanes, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.


Obres a l'Hospital Comarcal de Blanes
Autor Fotografies: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Es tracta dels treballs per ampliar el bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de Blanes, que s’ampliarà amb 4 nous quiròfans, amb un cost de 6’1 M€. La nova planta també disposarà d’una Àrea de Reanimació amb 11 lliteres, dos magatzems, central d’esterilització, sala d’espera i diverses àrees de treball. També inclou la renovació de l’accés principal de l’hospital, eliminant l’actual estany i transformant-ho en una plaça enrajolada amb paviments de diferents formats.


A més a més, s’instal·larà una pèrgola de nova creació paral·lela al trànsit d’accés que proporcionarà ombra i aixopluc a tota la nova zona, on també hi haurà un espai amb bancs. El conjunt del projecte actuarà en una superfície construïda de 2.913 metres quadrats, dels quals 1.300 m2 corresponen a la nova planta on es desplaçarà el bloc quirúrgic.

Aquest punt a l’ordre del dia es va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics. Per la seva banda, abans d’entrar en els temes de debat de la sessió plenària, també es va donar compte del Decret d’Alcaldia del passat 12 de novembre on es donava una pròrroga fins el 31 de desembre de l’ampliació de la superfície de les terrasses de restauració per compensar la pèrdua d’espai a causa d eles mesures de restricció COVID.


D’altra banda, val a dir que el ple d’aquest passat dijous ha estat el segon que s’ha fet presencialment d’ençà de l’esclat de la pandèmia, però en canvi sí que ha estat el primer emès simultàniament per streaming a través de la plana de l’Ajuntament a Facebook i YouTube. També s’ha millorat substancialment la qualitat de les imatges, que ara ja són en format 16/9 i no en ¾, tot i que al tractar-se d’una primera emissió en proves van haver alguns aspectes que ja s’està treballant per millorar-los.
Data de realització: 11/26/2021 | Data de la darrera actualització: 11/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300