Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La comèdia ‘Donde Caben Dos’ continua el Cicle de Cinema Gaudí de Blanes, que tancarà temporada amb ‘Chavalas’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/30/2021 10:38:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesLa comèdia ‘Donde Caben Dos’ continua el Cicle de Cinema Gaudí de Blanes, que tancarà temporada amb ‘Chavalas’

El Teatre de Blanes allotjarà el 16 de desembre la pel·lícula protagonitzada per quatre noies que es retroben al seu barri

Potser no es tractava d’una gran obra mestre, però el seu objectiu el va aconseguir abastament. Es tractava de la comèdia picant ‘Donde Caben Dos’, que es va projectar dijous passat al Teatre de Blanes, formant part del Cicle de Cinema Gaudí que ja està complint la segona temporada, amb un bon balanç d’espectadors.


Teatre de Blanes, minuts abans projecció 'Donde Caben Dos'
El film dirigit per Paco Caballero –responsable dels films com ‘El Vecino’ o ‘Perdiendo el Este’, així com de la sèrie ‘Cites’ de TV3- fa un continuat massatge de riso-teràpia, garantint un final feliç, amb històries on hi ha una mica de tot. Des de la parella que està atrapada en la rutina fins un jove desenganyat, passant per una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu darrer estiu i un grup d’amics amb ganes d’experimentar.


Durant una nit, el grup viu situacions inesperades que propicien els clàssics embolics que no han de faltar en peces d’aquest tipus. De les cinc històries n’hi ha una que destaca per sobre de les altres perquè no s’ambienta al ‘Club Paraíso’ –on tenen lloc les altres-, amb un sopar on hi ha un ‘postre-sorpresa’ que provoca el major índex de rialles. També és prou singular la de les dues noies a la recerca d’un anell de compromís que pot recordar l’estil de la nissaga ‘Resacón en Las Vegas’.

‘Chavalas’ tancarà l’actual temporada del Cicle Gaudí el 16 de desembre

L’actual temporada del Cicle de Cinema Gaudí continuarà el proper 16 de desembre amb un film que actualment encara està a la cartellera d’un bon grapat de cinemes arreu de Catalunya: ‘Chavalas’. Dirigit per Carol Rodríguez Colàs amb guió de la seva germana Marina, està protagonitzada per quatre amigues d’aquelles ‘inseparables’ en l’adolescència, que es tornen a trobar al seu barri, localitzat a l’àrea metropolitana de Barcelona.


'Chavalas', el 16 de desembre al Teatre de Blanes
Són Marta, Desi, Soraya i Bea, que reviuran una autèntica i tragicòmica amistat amb una nova realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Sense gairebé donar-se compte, s’ajudaran les unes a les altres a prendre decisions importants a la seva vida. El pas del temps i les diferències de caràcter i de veure la vida que tenen acabarà sent precisament el què, lluny de separar-les, les ajudarà a què l’amistat prevalgui per sobre de tot.

La protagonitzen Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Àngela Cervantes, Ana Fernández, José Mota, Mario Zorrilla, Cristina Plazas, Maite Buenafuente, Frank Feys, Biel Durán, José Javier Domínguez, Lluís Marquès i Biel Joan, entre d’altres. Batejada com una comèdia costumista i molt generacional, tothom coincideix en destacar la seva espontaneïtat i honestedat, que a tots i totes les espectadores pot recordar vivències pròpies o molt conegudes, perquè en realitat no fan sinó enregistrar en cinema la pròpia realitat.


‘Chavalas’ es projectarà al Teatre de Blanes el dijous 16 de desembre a les vuit del vespre, i tancarà la segona temporada del Cicle de Cinema Gaudí que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català. Entrades anticipades: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/350-chavalas.htmlData de realització: 11/30/2021 | Data de la darrera actualització: 11/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300