Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa comença la Campanya de Joguines 2021-2022


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/02/2021 04:15:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaCreu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa comença la Campanya de Joguines 2021-2022

Coincidint amb el Dia Mundial pels Drets dels Infants, va fer una Parada Informativa per iniciar el cicle que inclourà el 10 de desembre la 6a Nit de Monòlegs al Teatre de Blanes

Quan s’apropen les festes de Nadal Blanes torna a reviure diverses activitats que no falten mai al seu calendari, hi hagi o no pandèmia, perquè són d’inexcusable compliment. Una d’elles és la Campanya de Recollida de Joguines que organitza Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa, perquè cap infant de les tres poblacions no es quedi sense el seu regal coincidint amb aquestes dates en què la màgia cal que sigui més present que mai.


Carpa Informativa Creu Roja Joventut
Campanya Joguines 2021-2022
Una vegada més, la campanya es fa amb el lema #elsseusdretsenjoc i, per segon any consecutiu, es preveu que torni a ser especialment dura perquè la COVID-19 ha colpejat molt durament, no tan sols a nivell sanitari, sinó també social i econòmicament. Per això, la previsió és que el nombre de famílies a qui s’hagi d’abastir amb les joguines sigui de nou superior al què és habitual.

Recollida de Joguines Noves, No Bèl·liques ni Sexistes

L’inici de la Campanya de Joguines es va fer simbòlicament coincidint amb el Dia Internacional pels Drets dels Infants, que s’escau a finals de novembre. Voluntàries i voluntaris de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa van muntar una carpa a la Plaça Verge Maria durant tota la tarda per informar, fer difusió i donar a conèixer tot el què està relacionat amb la campanya.

Des d’ara, es poden fer donacions econòmiques o dur joguines als diferents punts de recollida que funcionen distribuïts arreu de Blanes, principalment a la seu de Creu Roja, al Carrer Sant Jaume número 12, així com a Nau4 Espai Jove, al polígon industrial, a l’Avinguda de l’Estació 70. Han de ser joguines noves, no bèl·liques ni sexistes, en sintonia amb el caràcter neutral que defineix Creu Roja.


D’altra banda, una de les principals accions es farà a partir del proper cap de setmana, el primer del mes de desembre comptant amb el suport de l’Associació de Botigues de Blanes Centre, l’ABBC. Diversos establiments col·laboraran amb la Campanya de Joguines de Creu Roja esdevenint un dels punts de recollida. Durant dues setmanes els i les clientes podran dur-hi les seves aportacions, que es retiraran el 19 de desembre per començar a confeccionar els lots per a les famílies.

Divendres 10 de Desembre 6a Nit dels Monòlegs

Un altre dels punts d’inflexió de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja tindrà lloc la setmana vinent, el divendres 10 de desembre a les 9 de la nit al Teatre de Blanes. Serà aquell dia quan es recuperarà una de les activitats més emblemàtiques que l’any passat es va decidir suspendre a causa de les mesures preventives de la COVID. Es tracta de la 6a Nit de Monòlegs, que inclourà les intervencions de diversos monologuistes del món de l’escena catalana.


Aquest 2021 també es recuperarà una altra activitat que durant molts anys havia format part de la campanya de recollida: la parada de la Fira de Sant Tomàs, que sol ser un dels mitjans més productius per aconseguir donacions de joguines fetes per la ciutadania. D’altra banda, Nau4 Espai Jove també està preparant una jornada molt especial per contribuir a la campanya, que culminarà a finals de desembre amb el lliurament dels lots a les famílies de les tres poblacions que, prèviament, ho han sol·licitat a través dels respectius ajuntaments.



Data de realització: 12/02/2021 | Data de la darrera actualització: 12/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300