Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença la recollida a la Campanya de Joguines 2021-2022 de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/05/2021 09:23:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaComença la recollida a la Campanya de Joguines 2021-2022 de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa

Diversos comerços de l’ABBC contribueixen a la campanya com a punt de recollida de joguines, i la propera acció serà la 6a Nit de Monòlegs del 10 de desembre al Teatre de Blanes

Aquest cap de setmana s’ha incrementat la Campanya de Recollida de Joguines que organitza Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa, amb una iniciativa que es porta fent aquests darrers anys. Diversos establiments de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) esdevenen en punts de recollida de joguines i regals durant dues setmanes, col·laborant d’aquesta manera en l’acció.


Membres de Creu Roja Joventut de Blanes reparteixen als comerços adherits
les caixes per fer la recollida de joguines
Aquest Nadal s’han adherit a la iniciativa per donar-hi suport un total de 15 comerços: Liberty, Euronics, Alemany, Farmàcia Adell, Pesca Salada Paquita, l’Escola de Dansa Daina, Galeria d’Art l’Arcada, Metròpolis, Biscuter, Farmàcia Sureda, Sabateria Sagrera, D’espart i les dues botigues d’Esports Perpiñà. Perquè aquesta alternativa funcionés, aquest passat divendres les voluntàries de Creu Roja van encarregar-se de distribuir les caixes de recollida als establiments.

Recollida de Joguines Noves, No Bèl·liques ni Sexistes

Una vegada més, la campanya es fa amb el lema #elsseusdretsenjoc i, per segon any consecutiu, es preveu que torni a ser especialment dura perquè la COVID-19 ha colpejat molt durament, no tan sols a nivell sanitari, sinó també social i econòmicament. Per això, la previsió és que el nombre de famílies a qui s’hagi d’abastir amb les joguines sigui de nou superior al què és habitual.


Per contribuir a la campanya es poden fer donacions econòmiques o dur joguines als diferents punts de recollida que funcionen distribuïts arreu de Blanes, principalment a la seu de Creu Roja, al Carrer Sant Jaume número 12, així com a Nau4 Espai Jove, al polígon industrial, a l’Avinguda de l’Estació 70. Han de ser joguines noves, no bèl·liques ni sexistes, en sintonia amb el caràcter neutral que defineix Creu Roja.

Divendres 10 de Desembre 6a Nit dels Monòlegs

Un dels punts d’inflexió de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja tindrà lloc la setmana vinent, el divendres 10 de desembre a les 9 de la nit al Teatre de Blanes. Serà aquell dia quan es recuperarà una de les activitats més emblemàtiques que l’any passat es va decidir suspendre a causa de les mesures preventives de la COVID.


Es tracta de la 6a Nit de Monòlegs, que inclourà les intervencions de diversos monologuistes del món de l’escena catalana: Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe. Les entrades es venen a 5€ cadascuna, i també s’accepten donatius. Els beneficis aniran destinats íntegrament a la campanya de joguines de Creu Roja Joventut, i es podran adquirir el mateix divendres a partir de 2/4 de 8 del vespre a la mateixa taquilla del Teatre de la Costa Brava Sud. També es poden adquirir de manera anticipadament al web https://www.entrapolis.com/entradas/nit-de-monolegs-campanya-de-joguines


Un altre esdeveniment destacat d’aquest 2021 és que també es recuperarà una altra activitat que durant molts anys havia format part de la campanya de recollida: la parada de la Fira de Sant Tomàs, que sol ser un dels mitjans més productius per aconseguir donacions de joguines fetes per la ciutadania. D’altra banda, Nau4 Espai Jove també està preparant una jornada molt especial per contribuir a la campanya, que culminarà a finals de desembre amb el lliurament dels lots a les famílies de les tres poblacions que, prèviament, ho han sol·licitat a través dels respectius ajuntaments.
Data de realització: 12/05/2021 | Data de la darrera actualització: 12/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300