Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull durant dos dies els 10ens Campionats Comarcals de Futbol Sala de Catalunya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/05/2021 03:56:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes acull durant dos dies els 10ens Campionats Comarcals de Futbol Sala de Catalunya

Participen prop de 800 esportistes i 66 seleccions, amb un calendari de partits que preveu prop d’un centenar d’encontres

Durant dos dies, avui diumenge i demà dilluns, la Ciutat Esportiva Blanes ha esdevingut en la capital de Catalunya de seleccions base de futbol sala. Així és després que, una vegada més, la Federació Catalana de Futbol ha escollit aquest equipament perquè allotgi els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que aquest 2021 ja han arribat a la seva desena edició.


Avui diumenge s’hi està disputant la fase de grups de les set categories amb un total de 66 partits enquadrats en 27 grups de tres equips. Demà dilluns es disputarà la fase final amb la novetat que les semifinals es jugaran al matí i els partits per dirimir la tercera i quarta plaça, així com les finals, s’emplaçaran de cara a la tarda.


Un cop finalitzades les finals de les set categories participants als 10ens Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, es procedirà a fer l’acte de cloenda amb el lliurament de premissa les quatre millors seleccions de cada categoria. En total, estan participant prop de 800 esportistes que pertanyen a 66 seleccions, acompanyats de 198 tècnics, i comptant amb la tasca que desenvolupen 30 col·legiats. Pel que fa al nombre de partits que s’hauran disputat, s’acosten al centenar, més concretament: 94.


Tot plegat ha provocat que des d’aquest diumenge la Ciutat Esportiva Blanes s’hagi vist literalment envaïda per centenars de persones, que omplien les diferents pistes on s’han estat disputant els partits: la Verda, la Blava i la Vermella. Per poder donar cabuda a aquest elevat nombre de visitants, s’han habilitat les dues zones d’estacionament de l’exterior que hi ha en superfície, a banda del soterrat que també està obert per aparcar-hi.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300