Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Noves mesures als Hospitals de Blanes i Calella a partir de demà dimarts 7 de desembre per reduir el risc de contagi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/06/2021 05:41:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaNoves mesures als Hospitals de Blanes i Calella a partir de demà dimarts 7 de desembre per reduir el risc de contagi

Les visites a pacients no COVID, i als ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’Àrea de Crítics del Servei d’Urgències es reduiran al migdia, de 13 a 14 h

A partir de demà dimarts, 7 de desembre, donada l’actual situació epidemiològica provocada per la COVID-19, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva posarà en marxa noves mesures als seus dos hospitals de Blanes i Calella. L’objectiu és limitar la circulació d’usuaris als seus centres, reduint d’aquesta manera el risc de contagi.


L’horari de visites es reduirà al torn de migdia, de 13 a 14 h, de dilluns a diumenge, i nom és es permetrà –com fins ara- l’entrada ‘un acompanyant per pacient procurant que sempre sigui la mateixa persona. Aquesta mesura té a veure amb les visites a pacients no COVID ingressats, així com també als del Servei d’Urgències que estiguin a la Unitat d’Observació i a l’Àrea de Crítics.

Habilitació d’un Punt de Recollida d’Objectes Personals Excepte Menjar

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha habilitat a partir d’aquest proper dimarts un nou servei per a aquells familiars que no poden visitar els pacients perquè són positius per COVID-19, o per a aquells acompanyants que no poden venir durant la franja horària per fer la visita. Es tracta d’un Punt de Recollida d’Objectes personals tant a Blanes com a Calella perquè els familiars hi puguin dipositar de forma puntual pertinences que volen fer arribar als pacients.

La recollida estarà situada al Punt d’Informació dels dos hospitals en horari de 15 a 19 h, de dilluns a divendres. Els objectes rebuts es repartiran tant aviat com sigui possible en funció de la disponibilitat dels i les professionals. Les pertinences que s’han de repartir han d’anar degudament identificades amb nom, cognom i número d’habitació. Cal tenir en compte que, sota cap circumstància, s’acceptarà la recollida de menjar.

Altres mesures a Consultes Externes, Pacients Quirúrgics i Hospital de Dia

En les Consultes Externes es restringirà l’entrada d’acompanyants, excepte pel que fa als menors d’edat, ecografies obstètriques, persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de la conducta o de salut mental, així com aquelles en què es consideri que l’acompanyant pot facilitar el procés assistencial. En relació als pacients que han estat intervinguts quirúrgicament, es permetrà que estiguin acompanyats la primera nit després de l’operació.


També es contempla, de forma excepcional, l’estada d’un acompanyant durant la nit per a tots aquells i aquelles pacients que ho puguin requerir, sempre sota criteri dels i les professionals dels hospitals. També es permetrà l’entrada d’un acompanyant en el cas de les persones que hagin d’anar a l’hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés.

En totes les anteriors circumstàncies descrites, els familiars o acompanyants han de dur posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre i fer-ho de forma freqüent durant l’estada amb gel hidroalcohòlic que estarà a la seva disposició. Tanmateix, es recomana que es prioritzin els acompanyants correctament vacunats o que hagin superat ja la malaltia quan han de visitar pacients ingressats.Data de realització: 12/06/2021 | Data de la darrera actualització: 12/06/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300