Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Moren tres persones per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes durant els darrers vuit dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2021 10:49:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Moren tres persones per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes durant els darrers vuit dies

El nombre total de pacients positius per COVID als dos centres de Blanes i Calella és de 49 persones, 20 més que fa una setmana

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres hospitalaris indica que continua augmentant el nombre de casos. Actualment hi ha 49 persones ingressades, 20 més en relació a l’anterior recompte de fa vuit dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 29 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 més que fa una setmana. D’altra banda, val a dir que 6 d’ells pertanyen als casos detectats a la Unitat de Mitjana Estada Polivalent. Durant aquests vuit darrers dies hi ha hagut 20 nous ingressos, s’han donat 15 altes i hi ha hagut 3 defuncions.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella ara hi ha 20 persones, 18 més que fa vuit dies. D’aquest total, 14 són del sociosanitari de Calella. Durant els darrers dies s’han registrat 19 nous casos i 1 alta. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en una setmana continuen sent 22 persones.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 99 persones ingressades per COVID, 1 més que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 113.447 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant, i està situat a la part alta de la taula. Ara és de 573 punts, i en l’anterior comunicat era de 414. A Blanes en canvi ha baixat, tot i que continua igualment a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 478 punts, després que en l’anterior actualització era de 764 punts.
Data de realització: 12/08/2021 | Data de la darrera actualització: 12/08/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300