Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Laberint Striptease’ sorprèn i sedueix al públic del Teatre de Blanes amb el seu espectacle de cabaret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2021 11:08:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Laberint Striptease’ sorprèn i sedueix al públic del Teatre de Blanes amb el seu espectacle de cabaret

Roberto G. Alonso ha ofert la seva particular interpretació del també transgressor poeta Joan Brossa, i serà rellevat el 18 de desembre per ‘Bach To The Moon’, amb Carles Marigó

Si parlem d’arts escèniques i cabaret, a Catalunya hi ha un nom propi que les representa i n’és el mestre: Roberto G. Alonso. La seva companyia, encapçalada per ell mateix, es va encarregar de demostrar-ho en la darrera funció de la programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud, en aquest cas a l’escenari de Blanes.


'Laberint Striptease' al Teatre de Blanes
Ho va fer a través de l’espectacle ‘Laberint Striptease’, un seguit d’escenes, imatges que impacten, seqüències que van filant un particular univers on cal entrar-hi lliure de prejudicis. Tot just mentre el públic està accedint al pati de butaques, Roberto G. Alonso interpreta el paper de cicerone, el mestre de cerimònies perfecte per tot el què s’està a punt de gaudir.


Roberto G. Alonso convidant una espectadora a pujar dalt l'escenari
També s’encarrega d’establir el primer joc directe amb el públic. A mesura que anaven entrant al recinte teatral, Roberto G. Alonso va anar captant espectadors perquè formessin part d’un pati de butaques molt particular: el què s’alçava darrera mateix de l’escenari. A partir d’aquí, trencat el gel, l’univers de Joan Brossa va començar a fluir sense aturador.

‘Laberint Striptease’, un homenatge a Joan Brossa

Escrita, dirigida i interpretada per Roberto Gómez Alonso, és una invitació al públic perquè canviï d’òptica de visió, a despullar la realitat i transformar-la per poder veure-hi clar. Un joc on tothom hi és benvingut sempre i quan s’hi entri amb la ment molt oberta i desinhibida, lliure de prejudicis. A banda de ser un homenatge a Joan Brossa, l’espectacle reivindica el cabaret com a gènere, i està carregat d’una evocadora nostàlgia per la Barcelona més canallesca dels anys 70 i 80.


També significa l’oportunitat de poder gaudir del gran músic Jordi Cornulleda, qui també fa d’actor; la cantant Elena Martinell, els ballarins Laura Marsal i Davo Marín, així com el propi Roberto G.Alonso i Jordi Andújar, que es van anar alternant les actuacions. Roberto G. Alonso es trobava pràcticament a casa seva, després que el passat mes de juliol es va estrenar en aquest mateix recinte ‘Garrí al Forn amb Compota de Reineta’, del grup El Mirall, que va comptar amb la valuosa aportació i formació a càrrec del propi mestre del cabaret.

‘Bach To The Moon’, de Carles Marigó, proper espectacle al Teatre

La programació professional al Teatre de Blanes continuarà la setmana vinent amb una joia musical totalment recomanable de manera especial per a ànimes sensibles: ‘Bach To The Moon’, del pianista blanenc Carles Marigó. Un recital de piano que transportarà als espectadors tant lluny o tant a prop com la seva imaginació els deixi escapar, transportats per una música que el músic i compositor recrearà en viu i en directe: directes a la lluna passant per Blanes.


El compositor i pianista blanenc Carles Marigó actuarà al
Teatre de Blanes el dissabte 18 de desembre amb 'Bach To The Moon'
Carles Marigó ha dissenyat un concert especialment per a la ocasió de la mà d’un dels compositors més importants d ela història de la música de tots els temps: Johann Sebastian Bach. Abans de submergir-se en les melodies d’un dels grans compositors, considerat una de les màximes expressions de la música universal, Marigó estrenarà una composició pròpia: ‘Preludi en la menor’.

Després anirà desgranant peces originals de Bach, i d’altres reinterpretades per ell mateix, i tancarà el recital amb dues noves composicions pròpies: ‘Pedriza’ i ‘Papallona’, passant per peces com ara ‘Fuga en la menor’, ‘Preludi en la menor’, ‘Aria variata a la manera flamenca’, o el ‘Concert a l’estil italià’. ‘Bach To The Moon’ sonarà al Teatre de Blanes el dissabte 18 de desembre a les 9 de la nit. Entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/bach-to-the-moon-amb-carles-marigo
Data de realització: 12/08/2021 | Data de la darrera actualització: 12/08/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300