Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull divendres la 6a Nit de Monòlegs per la Campanya de Joguines de Creu Roja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2021 12:47:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes acull divendres la 6a Nit de Monòlegs per la Campanya de Joguines de Creu Roja

Actuaran els i les humoristes Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe a les 21 h, i les entrades a 5€ estan disponibles a https://www.teatredelacostabravasud.cat/

Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa segueix treballant a fons en la Campanya de Joguines 2021-2022 per recaptar fons econòmics que permetin donar resposta a les il·lusions de tots els nens i nenes durant aquests dies de festes. En aquesta ocasió, l’entitat social compta amb la complicitat de quatre humoristes professionals que aportaran el seu granet de sorra.


Imatges d'Arxiu: 5a Nit de Monòlegs desembre 2019
Es tracta de la 6a Nit de Monòlegs que tindrà lloc aquest proper divendres 10 de desembre a les 9 de la nit al Teatre de Blanes. Es recupera d’aquesta manera un esdeveniment que ha esdevingut molt popular, indispensable per passar una estona entretinguda, amb molt bon humor, i a més a més per una bona causa com és la Campanya de Joguines de Creu Roja.

Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe participaran a la gala

La 6a Nit de Monòlegs comptarà divendres vinent amb la col·laboració de quatre humoristes professionals de l’escena catalana, que ajudaran amb la seva expertesa a omplir de bon rotllo i solidaritat l’escenari del Teatre de Blanes. Són Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe, que col·laboren desinteressadament en la gala solidària.


El preu de l’entrada per assistir a l’espectacle és de 5€, i hi ha dues maneres per poder-ne comprar. D’una banda, s’hi pot accedir a través de la venda de la web del Teatre de la Costa Brava Sud: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ D’altra banda, el mateix dia de la 6a Nit de Monòlegs a 2/4 de 8 del vespre, una hora i mitja abans que comenci, també se’n podran comprar a la taquilla del Teatre de Blanes.

‘Gran Recollida de Joguines’ amb el suport dels comerços

Un altre dels mitjans amb què compta Creu Roja per recollir totes les joguines i obsequis necessaris per a la Campanya de Reis 2022 és la Gran Recollida de Joguines que va començar el passat cap de setmana. Aquest any s’ha doblat la duració de l’experiència, de manera que s’allargarà durant 15 dies, fins el 19 de desembre, perquè tothom qui vulgui pugui participar-hi fent donacions de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques.


Per poder fer la Gran Recollida de Joguines, Creu Roja compta amb la col·laboració de diversos establiments comercials que s’hi ha adherit, majoritàriament de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). Són punts de recollida que s’han senyalitzat per indicar que col·laboren amb la campanya. D’altra banda, també es poden dur joguines noves a la seu de l’entitat, al Carrer Sant Jaume, o bé a Nau4 Espai Jove, el casal jove de Blanes.


Data de realització: 12/09/2021 | Data de la darrera actualització: 12/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300