Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria omple el Teatre de Blanes amb motiu del Concert de Santa Cecília


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2021 11:08:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria omple el Teatre de Blanes amb motiu del Concert de Santa Cecília

La tradicional cita musical del mes de desembre s’ha recuperat enguany després que al 2020 es va haver de suspendre per la COVID

El Teatre de Blanes es va omplir divendres passat de gom a gom per assistir a una tradició musical que al 2020 es va haver de suspendre a causa de la COVID. Es tractava del Concert de Santa Cecília que cada desembre, pels volts dels seus inicis, organitza la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. Un esdeveniment que sempre congrega gran quantitat de públic disposat a passar una entretinguda vetllada.


Concert de Santa Cecília amb la Banda i Cobla del Col·legi
Santa Maria, divendres passat
Així va ser una vegada més, però en aquesta ocasió encara amb més ganes, per la força absència del concert que es va haver de fer al desembre passat. Entre els assistents s’hi comptaven l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura i Festes, Albert Sanz. Abans de començar la vetllada la presidenta de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, Vanessa Martínez, es va adreçar a tots i totes les assistents per agrair-los la seva presència i, al mateix temps, fer extensives les reflexions incloses al programa de mà.


La presidenta de l'entitat, Vanessa Martínez,
donant la benvinguda al concert
A banda de recordar que Santa Cecília és patrona de la música i dels músics, des de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria es va voler felicitar a tots als i les músics perquè a través de les seves notes “ens mostren la dimensió sonora de la vida –que és tan bella-, perquè a través del seu esforç ens mostren el valor de la persistència en la seva lluita incansable i a través del seu triomf ens mostren que el millor d’aquesta vida és perseguir el somni d’expressar-se a través d’aquest llenguatge infinit de sons i silencis. Endavant la música!”.

Un concert amb dues intenses parts

Tanmateix, la presidenta de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria també va anunciar en el seu speech que el concert estaria dividit en dues parts. En la primera es van oferir sis peces: ‘Yolanda Sánchez’; ‘La Boda de Luis Alonso’; el ‘Cor dels Esclaus’ de l’òpera de Verdi ‘Nabucco’ –amb quatre formidables veus que van afegir-li una emotiva càrrega de qualitat-; ‘Come Fly With Me’, amb la veu solista de Marc Anglarill; ‘Paconchita’; i ‘First Suite For Band’.


Els quatre intèrprets del 'Cor dels Esclaus' de l'òpera Nabuco
Ja a la segona part, la vetllada va continuar amb 5 temes més: ‘In a Persian Market’; ‘Memory’, del musical ‘Cats’, on es va comptar amb la interpretació de Sophia Victoria Benítez com a flauta solista; l’’Ave Maria’ de Shubert amb la jove veu solista de Laia Pérez; ‘The Lion King’, i finalment un tema que ha esdevingut en tot un himne, sobretot per una coneguda sèrie de ficció televisiva: ‘Bella Ciao’.


Marc Anglarill interpretant 'Come Flay Witt Me'
Després d’aquest vibrant concert, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria també recuperarà un altre esdeveniment nadalenc suspès l’any passat per la COVID. Es tracta del tradicional ‘Concert de Nadal’, que aquest 2021 tindrà lloc el diumenge 19 de desembre a la Plaça dels Dies Feiners. La vetllada musical a l’aire lliure sol incloure aquelles cançons que són més agraïdes de sentir aquests dies: les nadales.


Data de realització: 12/09/2021 | Data de la darrera actualització: 12/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300