Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles tanca temporada diumenge vinent al Teatre de Blanes amb ‘Una altra carta als reis’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/10/2021 10:47:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles tanca temporada diumenge vinent al Teatre de Blanes amb ‘Una altra carta als reis’

A càrrec del grup Xip Xap, la funció prenadalenca gira al voltant de dos avis i un pessebre on les figures prenen vida a les nits

L’Agrupació Rialles Blanes ha preparat per diumenge vinent la darrera representació de la temporada, amb un regust cent per cent nadalenc. Es tracta de l’espectacle ‘Una altra carta als reis’, a càrrec del grup Xip Xap, que narra la història de dos amics –en Litus i Federico-, que cada dia es troben per jugar una partideta al dominó i que, com que s’acosten les festes de Nadal, decideixen muntar el pessebre.


'Una altra carta als reis', de Xip Xap
La trama es posa interessant a partir que el públic veu com les figures del pessebre prenen vida quan es fa de nit. El què proposa el grup Xip Xap és parlar amb les figuretes, que ajuden a escriure la carta als reis, tot a base d’imaginació, que ho fa tot possible fins i tot per a les persones de més edat, les àvies i els avis, que potser sembla que hagin perdut la il·lusió però que ben sovint són els qui l’encomanen a la canalla.


L’espectacle està protagonitzat per dos actors i titelles de guant, i proposa al públic assistent que participin activament, sobretot els nens i nenes perquè en l’època en què se sol representar també estan preparant la seva pròpia carta als reis. El pessebre, les joguines, els Reis Mags i la carta són els elements principals d’aquest espectacle, tractats d’una manera divertida però crítica al mateix temps.


‘Una altra carta als reis’ s’oferirà diumenge vinent a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes. El preu de l’entrada és de 7€, i es poden comprar presencialment el mateix dia de la representació, diumenge vinent, a la mateixa taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comenci l’actuació, a partir de 2/4 de 5 de la tarda. També es poden comprar entrades online anticipadament a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/348-una-altra-carta-als-reis.html
Data de realització: 12/10/2021 | Data de la darrera actualització: 12/10/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300