Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 6a Nit de Monòlegs de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa omple d’humor el Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2021 10:34:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaLa 6a Nit de Monòlegs de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa omple d’humor el Teatre de Blanes

En aquesta nova edició han actuat Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe, que han contribuït desinteressadament a la Campanya de Joguines 2021-2022

Ahir divendres el Teatre de Blanes va poder recuperar un esdeveniment que al 2020 es va haver de suspendre per la COVID i que tothom havia tractat molt a faltar, perquè sempre fan falta bones dosis d’humor i bon rotllo. Es tractava de la 6a Nit de Monòlegs organitzada per Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa que, una vegada més, va aconseguir omplir de públic el pati de butaques.


Els 4 monologuistes amb els voluntaris i voluntàries
de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa, en la selfie final
Els espectadors van poder gaudir d’una bona estona d’entreteniment, humor i bon rotllo, contribuint d’aquesta manera a recollir bons econòmics per a la Campanya de Joguines 2021-2022, pagant un donatiu de 5€ per entrada, amb la possibilitat de poder afegir-hi la voluntat. Els artífexs van ser quatre humoristes que es van anar rellevant dalt l’escenari, introduïts per voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut.


Serín Toledo, donant la benvinguda a la 6a Nit de Monòlegs
Abans de començar la sessió un dels voluntaris de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa, Serín Toledo, va donar la benvinguda a tothom i va agrair al públic la seva participació. D’altra banda, va recordar els llocs on es poden anar a portar joguines, entre els quals s’hi compten les botigues de l’ABBC que actuen com a punts de recollida i NAU4 Espai Jove. La resta de voluntaris i voluntàries es van encarregar ahir tant de registrar l’entrada dels assistents com de vendre entrades.

Monòlegs amb Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe

La 6a Nit de Monòlegs ha comptat enguany amb la col·laboració desinteressada de quatre humoristes: Marta Bosch, Pau Murner, Themasiado i Unaipe. Cadascú amb el seu particular estil, van contribuir a que els centenars d’infants que es beneficiaran de la campanya puguin gaudir del seu propi regal durant les tradicionals festes nadalenques, amb tres principals característiques: són joguines noves, no sexistes i no bèl·liques.


Marta Bosch
La primera aportació per encetar la vetllada va ser a càrrec de Marta Bosch, qui va trencar el gel fent esment a l’explosiva cantant Nathy Peluso, i al llarg de la seva intervenció va tractar diversos temes, entre ells el de la maternitat. La va rellevar dalt l’escenari l’humorista d’Euskadi Unaipe qui, a banda de referir-se al seu origen basc, va comparar un dels atractius naturals de Blanes, la roca de Sa Palomera, amb el penyal de Gibraltar, tancant amb una enumeració de tot allò que no li agrada, com per exemple els sensors de moviment al bany o els arbres de Nadal.


Unaipe
L’humor negre de Themasiado va desplegar-se per començar enumerant diversos estereotips d’ultracatalanistes, i al llarg de la seva intervenció va apel·lar a la intel·ligència més sarcàstica del públic perquè entenguessin ocurrències com la ‘Lliga Europea del Balcòning’ on els jugadors més destacats que aconseguien el seu objectiu mai no podien saber qui era el millor, perquè no es podien enfrontar entre ells. Per últim, va tancar la Nit de Monòlegs un humorista que jugava a casa: Pau Murner.


Themasiado
D’entrada ja va proclamar el seu origen blanenc, tot i recordar que havia nascut a Tordera i aclarir que ara s’ha traslladat a viure prop de Vic. Va riure-se’n d’ell mateix pel seu característic cabell blanc, que l’ajudava a entrar a les discoteques quan era encara massa jove per anar-hi, i es va referir a la mediàtica senyal de perill que hi ha al Passeig de Mar advertint que hi creuen molt sovint els cambrers i cambreres dels bars i restaurants que hi ha.


Pau Murner
La vetllada es va tancar amb un sentit aplaudiment del públic assistent, entre els quals hi havien l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Salut, Marina Vall·llosada, i el regidor de Participació Ciutadana, Pere Lopera. També s’hi comptaven la presidenta i el vice-president de l’Assemblea de Blanes-Lloret Tossa; Lluïsa Bertolín i Miquel Lupiáñez. L’entitat continua aquesta setmana la ‘Gran Recollida’ de Joguines a diversos comerços que hi col·laboren com a punt per anar a dur-les, i inclourà dimarts de la setmana vinent un altre punt de recollida a l’estand de la Fira de Sant Tomàs.


L'alcalde, la tinenta d'alcalde i el regidor, acompanyats
dels quatre monologuistes i voluntariat de Creu RojaData de realització: 12/11/2021 | Data de la darrera actualització: 12/11/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300