Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 400 jugadors i jugadores defensen aquesta temporada els colors del Club de Bàsquet Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/13/2021 10:41:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop de 400 jugadors i jugadores defensen aquesta temporada els colors del Club de Bàsquet Blanes

La Ciutat Esportiva Blanes va acollir diumenge la presentació dels equips del CBB, que va culminar amb l’homenatge a un dels seus membres més veterans: Gerard ‘Gigi’ Molina

La Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes va rugir diumenge passat al matí amb l’acte de presentació dels equips del Club de Bàsquet Blanes aquesta temporada, una entitat que s’identifica amb una característica pantera negra, un dels dos colors que llueix la seva indumentària. L’any passat no es va poder organitzar la presentació per la COVID, i per això hi havia moltes ganes de compartir plegats i plegades un acte tan vibrant.


Precisament perquè encara estem en pandèmia, tota la celebració es va estar fent seguint les més estrictes mesures de prevenció i contenció COVID. Per començar, es va donar mitja hora llarga, a partir de les 9 del matí, perquè el públic assistent anés entrant a les grades del públic. I justament perquè l’entrada fos més esponjada i per evitar aglomeracions, enguany l’escenari de presentació no va ser la pista vermella com s’havia acostumat a fer.


Va ser a la Pista Blava on els espectadors van anar prenent seient, a l’espera que tot comencés. Cap a 2/4 de 10 va començar l’autèntica festa del bàsquet blanenc amb la irrupció a pista del grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera, amb la seva coneguda i sonora batukada que va encomanar de rítmica alegria i to festiu la pista esportiva.

Prop de 400 panteres defensen aquesta temporada els colors del CBB

Després d’un breu interludi musical, va arribar el moment més esperat, la presentació dels equips que formen part del Club de Bàsquet Blanes en l’actual temporada 2021-2022. Jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, delegats i delegades de camp i membres de l’escoleta.


Prop de 400 persones formen part de la gran família del Club de Bàsquet Blanes, sumant els 250 nois i noies que formen part dels equips de les diferents categories i modalitats que aplega l’entitat, així com els 150 nens i nenes de l’escoleta, així com l’equip tècnic. Hi ha 22 equips, 40 entrenadors i entrenadores i 22 delegats i delegades de camp.


En relació als equips, n’hi ha quatre a la categoria de sènior; 2 de sots-25; 4 de juniors; 3 de cadets; 2 de pre-infantils i 1 d’infantil; 5 de minis i 1 equip de la Fundació Aspronis. Respecte els nens i nenes que formen part de l’escoleta –i que sumen uns 150 jugadors i jugadores-, pertanyen als següents centres escolars de primària: Quatre Vents, Pinya de Rosa, Joaquim Ruyra, Carles Faust, Santa Maria i Cor de Maria.

Homenatge sorpresa per a Gerard ‘Gigi’ Molina

Un cop tothom va estar desplegat a pista, es van fer els parlaments oficials encetats pel president del Club de Bàsquet Blanes, Joan Burcet, qui després de donar la benvinguda a tothom, es va mostrar molt content d’haver pogut reprendre un acte tan nostrat després del parèntesi marcat per la part més dura de la pandèmia. Darrera d’ell es van adreçar al públic assistent el president de la RT de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol, Xavier Santaló, i el regidor d’Esports, Pere Lopera.


El torn de parlaments els va tancar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui va encoratjar tothom a seguir practicant el seu esport favorit, destacant els 63 anys de trajectòria amb què ja compta l’entitat esportiva blanenca. Val a dir que en aquesta part de l’acte també els van acompanyar a peu de pista regidors i regidores de l’Ajuntament, així com la representant de la Federació Catalana de Basquetbol, Lolita Iglesias.


Un cop tancats els parlaments, el president del CBB va tornar a prendre la paraula per encapçalar un altre dels moments més emotius de la vetllada. Aprofitant la particularitat i solemnitat de l’acte de presentació, es va retre homenatge a una de les persones que pràcticament durant tota la seva vida ha estat vinculat a l’entitat com a jugador, entrenador i peça clau: Gerard ‘Gigi’ Molina a qui van lliurar una insígnia de plata del logotip de l’entitat.


Després d’aquest intens reconeixement, la presentació dels equips del CBB es va tancar d’una manera encara més festiva. Tots els equips amb els i les jugadores, tècnics i representants de l’entitat, acompanyats de les autoritats, es van situar ben bé al centre de la pista per a una fotografia de grup mentre es llençaven globus amb els colors de l’entitat des de l’aire, i sonava l’himne oficial del Club de Bàsquet Blanes. Una nova batukada del grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera va posar el darrer punt i final a la vetllada matinal.
Data de realització: 12/13/2021 | Data de la darrera actualització: 12/13/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300