Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Punt de Vacunació COVID de Mas Enlaire de Blanes començarà a vacunar els infants de 5 a 11 anys aquest proper divendres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2021 08:03:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Punt de Vacunació COVID de Mas Enlaire de Blanes començarà a vacunar els infants de 5 a 11 anys aquest proper divendres

Cal demanar cita prèvia a través del portal https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

A partir de l’arribada de la primera remesa de vacunes a Catalunya amb 234.000 dosis, ja s’estan programant les vacunacions COVID per a nens i nenes de 5 a 11 anys d’edat. Al Punt de Vacunació COVID Massiu de Blanes, situat al local social de Mas Enlaire (Plaça 11 de Setembre), es començaran a administrar els vaccins a partir d’aquest proper divendres, 17 de desembre.


Imatges d'Arxiu: Punt de Vacunació Massiu al Local Social de Mas Enlaire
Cal demanar cita prèvia al portal https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/, on també hi ha l’aplicació per poder descarregar-se el certificat COVID. La vacuna que se’ls administra és Pfizer, la majoritària en la població catalana, però amb una dosi més petita, només d’un terç. Als Estats Units i al Canadà ja han iniciat la vacunació entre els infants. Als Estats Units s’han posat més de 5 milions de dosi a infants d’entre 5 i 11 anys, i a d’altres països com Austràlia o Itàlia està previst que també ho facin aviat.


Les autoritats sanitàries han remarcat que es tracta d’una vacuna segura i eficaç, aprovada per organismes internacionals com l’EMA (European Medicines Agency) o la FDA (Food and Drug Administration). Respecte la recomanació d’administrar les vacunes COVID als nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, la principal raó és perquè, malgrat en general és més lleu, els infants també es contagien i poden arribar a patir complicacions.


Vacunant-los, es redueix la propagació del virus i el seu impacte en l’entorn escolar. També es protegeix la família, sobretot els avis i àvies en aquestes setmanes on hi ha tants contactes familiars propiciats per les celebracions de les festes nadalenques.


Data de realització: 12/14/2021 | Data de la darrera actualització: 12/14/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300