Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenten a 64 persones els ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, 15 més que fa una setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2021 08:15:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenten a 64 persones els ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, 15 més que fa una setmana

A l’hospital de Blanes hi ha 29 pacients i al de Calella 35 persones, i hi ha hagut 3 defuncions sumant els dos centres

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres hospitalaris indica que continua augmentant el nombre de casos. Actualment hi ha 64 persones ingressades, 15 més en relació a l’anterior recompte de fa una setmana. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són 20 persones, dues més que la setmana passada.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 29 persones ingressades per aquesta malaltia, 7 menys que fa una setmana, durant la qual hi ha hagut 13 nous ingressos, 11 altes –tres de les quals són trasllats en altres centres sanitaris- i dues defuncions. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 35 persones, 15 més que fa set dies, durant els quals hi ha hagut 22 nous casos i 6 altes –una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari-, i una defunció.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 145 persones ingressades per COVID, 46 més que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 116.757 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant, i està situat a la part alta de la taula. Ara és de 704 punts, i en l’anterior comunicat era de 573. A Blanes ha invertit la tendència a la baixa que s’havia registrat la setmana passada, i s’ha disparat fins i tot per sobre de Girona, per tant també està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 718 punts, després que en l’anterior actualització era de 478 punts.
Data de realització: 12/14/2021 | Data de la darrera actualització: 12/17/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300