Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre Cultural Els Padrets de Blanes acull dissabte la Mostra de Curtmetratges del 7è Festival Internacional Mal del Cap


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/16/2021 11:38:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesEl Centre Cultural Els Padrets de Blanes acull dissabte la Mostra de Curtmetratges del 7è Festival Internacional Mal del Cap

Es projectaran sis films del certamen eivissenc amb la presència d’actors i directors, i es tancarà amb un concert de ‘La Banda del Panda’ al Casal la Cooperativa

Blanes allotjarà el proper dissabte, 18 de desembre, una Mostra de Curtmetratges que corresponen al 7è Festival Internacional Mal del Cap d’Eivissa. L’activitat està organitzada a la població on comença la Costa Brava fruit de la col·laboració entre La Guerrilla Comunicacional i l’organització del festival Mal del Cap, amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes.


Val a dir que no es tracta tan sols de cinema, també hi haurà música. En aquest sentit, la mostra tindrà dos escenaris. A partir de les 7 de la tarda el Centre Cultural Els Padrets allotjarà la projecció de sis curtmetratges: quatre són guanyadors del festival, i els altres dos van entrar en la selecció oficial. Un cop acabada la sessió cinematogràfica, a les 10 de la nit, l’acció es traslladarà al Casal La Cooperativa, on hi haurà el tancament i fi de festa amb un concert del grup de rumba ‘La Banda del Panda’.


Els curtmetratges que es projectaran són ‘Farrucas’, de Ian de la Rosa; ‘A Comuñon da mina prima Andrea’, de Brandán Cerviño; ‘Romance’, d’Álvaro de Miguel; ‘Purasangre’, de César Tormo; ‘Emilia’, de Cristina Guillén –protagonitzat per l’actriu Montserrat Carulla-; i ‘Una vida asegurada’, de Jesús Martínez. La projecció dels curts comptarà amb la presència de membres d’equips de producció d’alguns dels films, que participaran al col·loqui que s’obrirà després del visionat.

Data de realització: 12/16/2021 | Data de la darrera actualització: 12/16/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300