Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull dissabte ‘Bach To The Moon’, un concert amb el pianista blanenc Carles Marigó


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/16/2021 09:23:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes acull dissabte ‘Bach To The Moon’, un concert amb el pianista blanenc Carles Marigó

S’allotjarà al Teatre de Blanes dissabte a les 21 h, i el recital se centrarà principalment en peces de Johann Sebastian Bach

Aquest proper dissabte el Teatre de la Costa Brava Sud, en aquest cas a l’escenari del Teatre de Blanes, acull un espectacle d’aquells que són especials, que surten del què sol ser habitual. Es tracta de ‘Bach To The Moon’, a càrrec del músic i compositor blanenc Carles Marigó, qui sempre que protagonitza un esdeveniment no deixa indiferent a ningú.


En aquesta ocasió, molt més que un recital de piano que donarà el bitllet adequat a tots i totes les espectadores per viatjar musicalment directes a la lluna passant per Blanes. Carles Marigó ha dissenyat un concert especialment per a la ocasió de la mà d’un dels compositors més importants de la història de la música de tots els temps: Johann Sebastian Bach, d’aquí el joc de paraules amb el cognom del compositor, que es pronuncia igual que ‘Back’, el mot anglès que significa ‘tornar’.


Ho completarà amb composicions pròpies i amb improvisacions que aniran sorgint de la seva expertesa amb el piano en viu i en directe pel públic assistent. Per a comprar entrades anticipades: https://www.entrapolis.com/entradas/bach-to-the-moon-amb-carles-marigo
Data de realització: 12/16/2021 | Data de la darrera actualització: 12/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300