Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes homenatja els treballadors i treballadores jubilades i amb una antiguitat de 25 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2021 07:55:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes homenatja els treballadors i treballadores jubilades i amb una antiguitat de 25 anys

L’alcalde, Àngel Canosa, acompanyat de regidors i regidores del consistori, va encapçalar ahir el tradicional acte pre nadalenc a la Sala de Plens

Ahir al migdia, coincidint amb el darrer divendres laborable abans de l’arribada de les Fetes de Nadal, l’Ajuntament de Blanes va celebrar una tradició recuperada tot just fa uns anys. Ara bé, com està passant des de fa més d’un any i mig amb la immensa majoria de celebracions, es va haver d’alterar sensiblement el seu contingut per complir les mesures de seguretat i sanitàries per evitar l’expansió de la COVID-19.


L'alcalde, regidors i regidores, amb les treballadores i treballadors
a qui s'ha homenatjat amb motiu de la seva jubilació
Es tractava de fer un reconeixement als treballadors i treballadores que s’han jubilat durant aquest any que ja s’acaba, així com als qui han complert 25 anys de servei al consistori. Tradicionalment també s’havia aprofitat aquest acte per festejar el Nadal i l’entrada al Nou Any amb un refrigeri i un brindis amb cava, convidant a tots i totes els membres de la plantilla a participar-hi. Però aquests dos darrers ingredients s’han hagut de suprimir necessàriament en aquestes dues darreres edicions.


L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat dels regidors i regidores del consistori, en especial del responsable polític de Recursos Humans, Carlos Garzón, va encapçalar l’acte oficial celebrat ahir. Malgrat que no hi va haver el sempre festiu cava, el moment de lliurar els reconeixements va mantenir la mateixa emoció dels darrers anys, especialment celebrada pels homes i dones a qui s’homenatjava.

Reconeixement als treballadors jubilats i 1 amb 25 anys d’antiguitat

Durant aquest 2021 s’han jubilat un total de 6 persones, i una altra setena ha complert el primer quart de segle de vida com a treballadora municipal. Amb motiu d’aquesta efemèride, a les persones que s’han jubilat se’ls va lliurar un obsequi molt exclusiu: una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes amb una placa incrustada personalitzada que els agraeix la feina feta.


Per la seva banda, la persona que ha complert 25 anys de servei rep com obsequi un pin elaborat amb plata que reprodueix la coneguda silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes. Abans del lliurament dels reconeixements, l’alcalde va lamentar que a causa de l’actual situació de pandèmia l’acte d’ahir no s’hagués pogut celebrar amb l’habitual context de festa i, fent-se ressò del sentiment general, va agrair la feina feta durant tants anys.


Per diverses circumstàncies, del total de 7 treballadors i treballadores a qui s’havia d’homenatjar, només van poder assistir-hi 5 d’elles. Tot i així, la trobada va tenir aquell aire de festa i emocions contingudes, al haver-hi participat diversos companys i companyes de la plantilla de l’Ajuntament de Blanes que havien compartit feina i vivències.

Jubilacions 2021 :
  - Ricard Busquets Martí (Enginyeria)
  - Teresa Portas Massachs (Padró Municipal)
  - Aurora Mena Apolo (Tresoreria)
  - Rafel Sanz Clota (Alcaldia)
  - Dolors Augé Cubarsi (Àrea Econòmica)
  - Pere Martínez Velasco (Seguretat Ciutadana)
  25 anys de servei a l’Ajuntament :
   - Alícia Galobardes Jorba (Enginyeria)  Data de realització: 12/18/2021 | Data de la darrera actualització: 12/18/2021


  © Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

  Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

  Inici de la pàgina

  © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300