Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Oncolliga Blanes recapta més de 5.700 € al Mercat de Venda de Roba i Complements de 2a Mà


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2021 08:42:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ONCOLLIGAOncolliga Blanes recapta més de 5.700 € al Mercat de Venda de Roba i Complements de 2a Mà

L’OncoMarket Blanes, amb centenars de peces de roba i objectes d’artesania confeccionades per a la ocasió, va estar obert el passat cap de setmana al Passeig de Mar

El passat cap de setmana Blanes va acollir una experiència que ha constituït tota una novetat i que, tot just en la seva primera edició, ja ha estat un èxit de convocatòria i resultats. Es tractava de l’OncoMarket Blanes, un mercat de venda de roba i complements de segona mà a canvi de donatius que es va allotjar al Passeig de Mar, a la terrassa del Restaurant Sant Antoni cedida expressament per a la ocasió pels seus propietaris.


OncoMarket, organitzat per Oncolliga Blanes
Organitzat per Oncolliga Blanes, l’esdeveniment va estar en funcionament durant tot el passat dissabte 11 de desembre, i el matí de l’endemà diumenge, després que inicialment estava previst que es fes coincidint amb el pont de la puríssima. Al llarg de tot el cap de setmana el regalim de públic que va visitar l’OncoMarket va ser constant, comptant amb la tasca les voluntàries de l’entitat blanenca, que van atendre la clientela, principalment dones a la recerca de la gran quantitat de peces inèdites que s’hi podia trobar.

Èxit del 1er Oncomarket, amb més de 5.700 € recaptats

Aquesta primera edició de l’OncoMarket es pot ben bé dir que ha estat un èxit de convocatòria i de participació, a banda de l’entretinguda estona que sempre proporciona firar-se en un mercat. Durant tot el cap de setmana es compten en centenars el nombre de persones persones que van visitar el recinte per firar-se. Això ha contribuït a què la recaptació total aconseguida hagi estat força elevada, molt ben valorada per les integrants d’Oncolliga Blanes.


En total, l’entitat social blanenca ha aconseguit recaptar un total de 5.734 € en donatius, una quantitat sumada a base de la venda d’articles que estaven valorats en quantitats molt petites. Així, les samarretes i la roba d’esport es venia a 1 €; les sabates, faldilles i pantalons a 3 €; els jerseis, dessuadores, i camises a 5 €; i finalment les jaquetes i vestits a 9 €. Roba i complements a canvi de donatius.


La recaptació final de la primera edició de l’OncoMarket Blanes es destinarà íntegrament als serveis que Oncolliga Girona dóna als pacients de càncer i les seves famílies. Més concretament, una part es destinarà a un rentat de cara i millora del mobiliari de la seu d’Oncolliga Blanes, on es fan els serveis directes als pacients: psicooncologia, oncoestètica i fisio.Data de realització: 12/19/2021 | Data de la darrera actualització: 12/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300