Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes preparada per la Fira de Sant Tomàs de demà dimarts, que farà esdevenir en una gran illa de vianants el nucli històric de la vila


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2021 01:42:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGE_AGENDABlanes preparada per la Fira de Sant Tomàs de demà dimarts, que farà esdevenir en una gran illa de vianants el nucli històric de la vila

La Policia Local de Blanes ha preparat un dispositiu que inclou el tall de circulació als carrers on s’allotja el mercat nadalenc i vials adjacents

La ciutat on comença la Costa Brava viurà demà dimarts la recuperació d’una de les tradicions comercials nadalenques més apreciades per blanencs i visitants: la Fira de Sant Tomàs. Amb una seixantena de parades d’artesans i entitats de diferents àmbits –social, cultural, juvenil, etc- l’organització del mercat prenadalenc fa esdevenir en una gran illa de vianants del nucli històric del municipi.


Imatges d'Arxiu: Policia Local controlant accessos a la Fira de Sant Tomàs
Per això, necessàriament, la Policia Local de Blanes haurà d’implementar –com passa cada any en què se celebra la fira- un dispositiu per vetllar per la seguretat dels visitants. La Fira de Sant Tomàs s’allotja al llarg dels carrers Ample, Raval Sud, Muralla i Plaça d’Espanya. Per això cal barrar l’accés de la circulació a aquests carrers i adjacents.

Restriccions circulatòries amb motiu de la Fira de Sant Tomàs

A partir de les 6 del matí i fins la finalització de l’esdeveniment comercial, pels volts d eles 11 de la nit, es tallarà l’accés del trànsit rodat al Carrer Ample i Carrer Roig i Jalpí. Aquesta mesura també inclou el transport públic urbà que habitualment té una de les parades a la Plaça d’Espanya.


Durant tota la jornada de demà dimarts, per poder accedir al tram nord del Carrer Raval –al què s’hi arriba tombant pel Carer Ample, demà tallat al trànsit-, s’haurà d’anar pel Carrer Salut i Travessera de Raval. El transport públic d’autobusos, al no poder accedir tampoc a la Plaça d’Espanya, girarà cua a la Plaça Catalunya i retornarà pel mateix lloc.

Per últim, els veïns dels Carrers Raval Sud, Nou i Valls hauran d’haver retirat els vehicles dels pàrquings si els han de menester abans de les 6 del matí pel tall del Carrer Ample i pel muntatge de la Fira de Sant Tomàs als carrers del nucli històric. Al llarg de tota la jornada, diverses patrulles de la Policia Local de Blanes vetllaran per tenir controlats els accessos i faran patrulles a peu entre les parades de la fira.


La Fira de Sant Tomàs funcionarà a partir de les 9 de la nit i fins a quarts de 10 de la nit, i aquest 2021 inclou com a novetat uns Tallers Infantils per confeccionar tions, figures de guix i estrelles de fusta. L’activitat, de caràcter gratuït, s’allotjarà al Passeig de Dintre des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre.Data de realització: 12/20/2021 | Data de la darrera actualització: 12/20/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300