Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen incrementant-se els ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, on hi ha 85 persones, 15 més que dijous passat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/21/2021 09:11:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen incrementant-se els ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, on hi ha 85 persones, 15 més que dijous passat

Durant els darrers quatre dies s’han produït 7 defuncions sumant els centres i el sociosanitari de Lloret de la Corporació

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres hospitalaris indica el nombre de casos segueix augmentant. Actualment hi ha 85 persones ingressades, 15 més en relació a l’anterior recompte de dijous passat. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són 32 persones, 2 més que fa quatre dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 30 persones ingressades per aquesta malaltia, 1 menys que dijous. Des de llavors hi ha hagut 8 nous ingressos, 7 altes –4 de les són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressades al centre, i 2 defuncions. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 47 persones, 8 més que dijous. Des de llavors, hi ha hagut 18 nous casos, 5 altes i cinc defuncions.

Respecte l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, hi ha 8 pacients ingressats tractant-se de COVID. S’han cancel·lat les visites al centre després dos pacients presentessin simptomatologia compatible amb la COVID-19 i donessin positiu en la prova diagnòstica. En total són 9 els positius diagnosticats fins ara, un dels quals ha estat traslladat en un altre centre sanitari.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 174 persones ingressades per COVID, 22 més que en l’anterior recompte, diumenge passat. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 122.407 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant, i està situat a la part alta de la taula. Ara és de 1.359 punts, i en l’anterior comunicat era de 966. A Blanes ha continuat l’increment que ja es va començar a registrar la setmana passada, fins i tot per sobre de Girona, per tant també està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 1.625 punts, després que en l’anterior actualització era de 1.076 punts.
Data de realització: 12/21/2021 | Data de la darrera actualització: 12/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300