Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC ha recaptat 1.265 € amb les activitats a benefici de La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2021 10:32:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’ABBC ha recaptat 1.265 € amb les activitats a benefici de La Marató de TV3

Dissabte va protagonitzar la segona edició de ‘La Nit de la Llum’, il·luminant una creació de l’artista blanenca Susanna Martín

Entre les diverses activitats que es van fer a Blanes durant l’intens cap de setmana que es va viure fa pocs dies, una de les que destacava per la seva vistositat va ser ‘La Nit de la Llum’. Es tractava d’una de les accions organitzades per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) per recaptar fons econòmics a benefici de La Marató de TV3.


Vista aèria del disseny de Susanna Martín
il·luminat a l'activitat 'La Nit de la Llum'
Després de l’èxit que va tenir fa dos anys, quan es va fer per primera vegada, en aquesta ocasió també van afegir-s’hi un bon grapat de participants, que van contribuir a il·luminar la creació de l’artista blanenca Susanna Martín. Dissabte al matí va dibuixar-la al Carrer Raval Sud, i quan es va començar a fer fosc es podia contribuir a donar-li vida omplint la composició amb llum.


L'autora del disseny, l'artista blanenca Susanna Martín
La il·luminació s’aconseguia a base d’anar col·locant espelmes prèviament adquirides. N’hi havia de petites i grans, i els preus unitaris i per grups de 2 i de 10 espelmes anava des d’1 € fins als 5 €. Un cop adquirida, tothom podia encendre-la i col·locar-la allà on volgués, o bé demanar que la posessin els voluntaris i voluntàries que van recolzar l’acció.


La suma d’aquests esforços va aconseguir reunir 767’35 € que, sumats als 497’85 € que s’havien recaptat el cap de setmana anterior a la parada de llibres de segona mà, donen una quantitat total de 1.265’20 €. Aquesta activitat s’afegeix a la resta d’accions comercials que l’ABBC està duent a terme aquest Nadal.


A principis de mes es va instal·lar l’Arbre dels Desitjos a la Plaça Verge Maria, i es va posar en marxa el ‘Calendari d’Advent’. També han contribuït a la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut, de manera que alguns dels comerços i establiments han esdevingut en Punts de Recollida.


Data de realització: 12/22/2021 | Data de la darrera actualització: 12/22/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300