Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, un dels 16 municipis gironins on entrarà en vigor el toc de queda a la 1 de la matinada, la nit de dijous a divendres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2021 04:14:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes, un dels 16 municipis gironins on entrarà en vigor el toc de queda a la 1 de la matinada, la nit de dijous a divendres

Després de l’aprovació del TSJC, a partir del 24 de desembre i almenys durant 14 dies, no es podrà circular pel carrer d’1 a 6 de la matinada

Finalment, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat la petició del govern català d’aplicar el toc de queda, la limitació de les reunions a 10 persones, i l’aforament en actes d’interior del 70%. El toc de queda, que entrarà una hora després d’aquesta mateixa mitjanit de dijous, afecta 126 municipis catalans.

Són els que tenen més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada de més de 250 casos per cada 100.000 habitants els últims set dies. Arreu de comarques gironines hi ha un total de 16 municipis afectats per la mesura, entre ells Blanes, igual que ja va passar en l’anterior període en què ja va estar vigent el confinament nocturn en la mateixa franja horària: des de la 1 de la matinada fins les 6 del matí.


La resta de poblacions gironines on també serà vigent el toc de queda són Banyoles, Calonge i Sant Antoni, Cassà de la Selva, Castelló d’Empúries, Figueres, Girona, La Bisbal d’Empordà, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Ripoll, Roses, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners. Arreu de Catalunya, sumen un total de 125 municipis.

Altres mesures que entraran en vigor aquesta mitjanit

Aquesta mitjanit de dijous també entraran en vigor el tancament de l’oci nocturn i la recuperació de les limitacions d’aforament: del 50% als interiors de bars i restaurants, i en canvi continuarà al 100% a les terrasses. La limitació serà del 70% en teatres, cinemes i altres activitats culturals i religioses, comerços, gimnasos i competicions esportives.

Una altra mesura que està a punt d’entrar en vigor és l’obligatorietat de fer servir la mascareta al carrer, ja que fins ara només s’havia de dur quan no es podia assegurar una distància de seguretat d’1’5 metres. També serà vigent a partir d’aquesta mitjanit la restricció de les reunions a 10 persones
Data de realització: 12/23/2021 | Data de la darrera actualització: 12/23/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300