Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella, i els sociosanitaris de la Corporació, atenen actualment 87 pacients COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2021 07:46:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Hospitals de Blanes i Calella, i els sociosanitaris de la Corporació, atenen actualment 87 pacients COVID

Durant la darrera setmana s’han produït 11 defuncions als dos hospitals, i el risc de rebrot ha passat a ser de 1.282 punts

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris continua mostrant un augment del nombre de pacients. Actualment hi ha 87 persones ingressades, 2 més en relació a l’anterior recompte de dilluns passat. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són 28 persones, 4 menys que fa quatre dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 32 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 més que dilluns. Des de llavors hi ha hagut 13 nous ingressos, 10 altes –2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris- i una defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 46 persones, 1 menys que dilluns. Des de llavors, hi ha hagut 11 nous casos, 9 altes i tres defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume s’han cancel·lat les visites després que dilluns un pacient que havia estat contacte estret d’un familiar donés positiu a la prova diagnòstica que se li va realitzar. Posteriorment s’ha fet cribatge a tota la planta i s’està a l’espera dels resultats.

La planta ha quedat aïllada i els propers dies es continuaran fent més proves de seguiment. A l’hospital sociosanitari de Lloret continuen havent-hi 9 pacients, i durant els darrers dies s’han comptabilitzat dos nous casos i 1 alta, que correspon a un trasllat en un altre centre sanitari.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 194 persones ingressades per COVID, 20 més que en l’anterior recompte de diumenge passat. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 125.991 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 1.302 punts, i en l’anterior comunicat era de 1.359. A Blanes també ha davallat, tot i que encara està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 1.282 punts, després que en l’anterior actualització era de 1.625 punts.
Data de realització: 12/24/2021 | Data de la darrera actualització: 12/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300