Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Alcalde de Blanes, Àngel Canosa, es mostra esperançat per un futur millor al Missatge de Nadal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2021 10:11:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Alcalde de Blanes, Àngel Canosa, es mostra esperançat per un futur millor al Missatge de Nadal

És el segon any consecutiu que ha enregistrat un missatge en vídeo amb motiu de les festes nadalenques, marcades de nou pel context de la pandèmia

Just a les portes de viure una de les nits més entranyables de tot l’any l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha enregistrat per segon any consecutiu un missatge de Nadal adreçat a tota la ciutadania que s’ha difós a través de les xarxes socials. També són les segons festes nadalenques consecutives en què la celebració es viurà en el context de la pandèmia, una situació que ara fa un any no semblava que s’hagués de repetir.


Justament per aquest motiu, demana als blanencs i blanenques que segueixin respectant les mesures sanitàries per prevenir l’avanç dels contagis que durant els darrers dies no han parat d’augmentar: “Un cop més m’adreço a vosaltres en unes circumstàncies que, de ben segur, no són les que voldríem, les circumstàncies del COVID. Però també molt esperançat que Blanes continuarà sent un exemple de bon comportament, de respecte a allò que ens diuen les autoritats sanitàries”.

Malgrat tot, Àngel Canosa també ha volgut transmetre un missatge d’esperança als conciutadans i conciutadanes: “De ben segur, d’aquí a quatre dies estarem començant a dibuixar un futur molt millor. Un futur ple de salut, ple d’oportunitats, ple d’esperances per a tothom que farà que Blanes funcioni millor”. Aquest cant a l’esperança inclou també la tan desitjada millora de la situació sanitària que tants estralls està causant tant a nivell personal com en el context socio-econòmic: “que tothom pugui gaudir de la salut que fa temps que algú ens va robar. Per tot això, us desitjo a tots molt bones festes”.

Per donar al seu missatge nadalenc un to més festiu, aquest 2021 l’alcalde de Blanes ha triat com escenari dos dels símbols que fan més Nadal. Un d’ells és el conegut arbre lumínic que des de fa uns quants anys ha esdevingut una de les decoracions d’aquestes festes més retratades: l’arbre lumínic. L’altre, situat al seu costat, és el popular Tió, que aquesta nit de Nadal centrarà tantes celebracions a les llars d’arreu de Blanes i Catalunya amb la litúrgia del Caga Tió.
Data de realització: 12/24/2021 | Data de la darrera actualització: 12/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300