Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de la Costa Brava Sud promociona els espectacles pel 2022 amb la campanya ‘Aquest Nadal Regala Cultura’ a Blanes i Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2021 11:30:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de la Costa Brava Sud promociona els espectacles pel 2022 amb la campanya ‘Aquest Nadal Regala Cultura’ a Blanes i Lloret

Es fa un 25% de descompte de set espectacles professionals: ‘Siveria’, ‘Final de Partida’, ‘El·lipsi’, ‘A Vueltas con Lorca’, ‘Veus que no Veus’, ‘Els Colors de Duke Ellington’ i ‘Montaña Rusa’

En la línia de l’exitosa experiència que ja va endegar l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes fa pocs anys, aquesta vegada els escenaris dels Teatres de Blanes i Lloret han sumat esforços per una promoció on, en definitiva, es proposa fer un obsequi en forma d’experiència. Es tracta de la campanya ‘Aquest Nadal Regala Cultura’, i l’organitza el Teatre de la Costa Brava Sud a través dels dos escenaris de les poblacions veïnes.


La campanya promocional consisteix en oferir un 25% de descompte per la compra d’espectacles professionals que es representaran als dos teatres a partir de l’any vinent. La campanya que ofereix la possibilitat de comprar entrades d’espectacles professionals amb aquest descompte es va posar en marxa dimarts passat, 21 de desembre, i finalitzarà la vigília de reis, el 5 de gener.


Teatre de Blanes, dissabte 18 de desembre
En total, són 7 funcions, que començaran a partir del 5 de febrer i finalitzaran el 24 d’abril. Al Teatre de Blanes s’han programat tres d’aquests espectacles amb descompte, mentre que al de Lloret de Mar s’hi allotjaran els quatre restants. Els espectacles són ‘Siveria’, ‘Final de Partida’, ‘El·lipsi’, ‘A Vueltas con Lorca’, ‘Veus que no Veus’, ‘Els Colors de Duke Ellington’ i ‘Montaña Rusa’.


Cal dir que l’any vinent també s’ha programat dos altres representacions al Teatre de Blanes. El primer d’ells és de l’Escena Professional, l’espectacle infantil ‘El monstre de colors’, que no s’ha inclòs en la promoció perquè les entrades ja estan exhaurides. D’altra banda la funció de l’Escena Local ‘Garrí al Forn amb Compota de Reineta’ tampoc entra en la promoció i mantindrà el seu preu originari sense descompte.


Més informació: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio.html
Data de realització: 12/27/2021 | Data de la darrera actualització: 12/27/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300