Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta a 102 el nombre de pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/28/2021 08:30:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenta a 102 el nombre de pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació

Són 15 persones més en relació a l’anterior recompte de dijous passat

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris continua mostrant un augment del nombre de pacients una setmana més. Actualment hi ha 102 persones ingressades, 15 més en relació a l’anterior recompte de dijous passat. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són 23 persones, 5 menys.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 38 persones ingressades per aquesta malaltia, 6 més que dijous. Des de llavors hi ha hagut 15 nous ingressos, 8 altes i una defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 53 persones tractant-se de COVID, 7 més que dijous. Des de llavors, hi ha hagut 17 nous casos, 8 altes -1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari- i dues defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha una persona ingressada, i des del passat dijous no hi ha hagut cap nou cas ni cap defunció. Per la seva banda, a l’hospital sociosanitari de Lloret hi ha 10 pacients, i respecte el darrer recompte s’han comptabilitzat 2 nous casos i una defunció.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 210 persones ingressades per COVID, 16 més que en l’anterior recompte. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 130.594 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar molt, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 1.672 punts, i en l’anterior comunicat era de 1.302. A Blanes també ha revertit la tendència a davallar i s’ha tornat a enfilar, per la qual cosa encara està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 1.353 punts, després que en l’anterior actualització era de 1.282 punts.
Data de realització: 12/28/2021 | Data de la darrera actualització: 12/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300