Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes celebra la 16a Recollida de Joguines a benefici de Creu Roja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/28/2021 11:09:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes celebra la 16a Recollida de Joguines a benefici de Creu Roja

És una de les entitats que cada any contribueix a la campanya organitzada per la ONG social

Quan falten pocs dies perquè culmini la Campanya de Joguines que, com cada any, ha tornat a organitzar l’Assemblea de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa, han estat diverses les entitats que han redoblat esforços per contribuir-hi fent el seu lliurament. Una de les entitats blanenques que no falta mai a la seva cita des de fa 16 anys és la Penya Blanc-i-Blava de Blanes.


L'alcalde, Àngel Canosa, i el regidor d'Esports, Pere Lopera,
van participar en l'acte de lliurament
És una de les més fidels, i així ho demostra que any rere any hagin contribuït a fer realitat la campanya de l’ONG social. La 16a Recollida de Joguines de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes va culminar diumenge passat, amb l’entrega de les joguines recollides als i les voluntàries de Creu Roja Joventut, que cobreixen les il·lusions d’uns 400 nens i nenes de Blanes, Lloret i Tossa.


Habitualment, aquest acte el compartien socis i simpatitzants de la penya, en del decurs d’un acte festiu i un esmorzar-aperitiu que servia cada any per celebrar les festes nadalenques, ja que es fa sempre als seus voltants. Tant aquest 2021 com en l’anterior no ha estat possible per respectar les mesures de contenció de la COVID, de manera que el lliurament s’ha fet en petit comitè.


Per oficialitzar-ho, els socis de la penya van convidar a assistir-hi a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i al regidor d’Esports, Pere Lopera. Tots dos van elogiar la iniciativa de l’entitat esportiva, i van agrair l’esforç dels seus socis i simpatitzants que mai no fallen en la seva cita nadalenca recollint joguines i regals per contribuir a la campanya.


La junta de la Penya Blanc-i-Blava va estar representada per José Ayllón, Toni Romero, Jaume Sagrera i Xavier Álvarez. Els dos joves de Creu roja van acudir a recollir les joguines a la seu de l’entitat esportiva que, des de fa dos anys, s’ha traslladat a un nou local situat al barri de Mas Enlaire, que no ha perdut el sentiment periquito que l’ambienta.


Data de realització: 12/28/2021 | Data de la darrera actualització: 12/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300