Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una 80ena de comerços participen a la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’, on es poden bescanviar els 4.000 vals de 12€


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/29/2021 11:14:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una 80ena de comerços participen a la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’, on es poden bescanviar els 4.000 vals de 12€

S’ha ampliat la franja pels nens i nenes de 0 als 12 anys, que aquests dies ja han començat a lliurar les seves cartes a la ‘Bústia Reial’ davant l’Ajuntament

Fins al proper dimecres 5 de gener, vigília de la Festa de Reis, es podran bescanviar els vals de 12€ que es van distribuir a principis d’aquest mes de desembre perquè se’n poguessin beneficiar totes i tots els nens i nenes de 0 a 12 anys. Es tracta de la campanya ‘Regala Reis a Blanes’, una iniciativa promoguda per segon any consecutiu per l’Ajuntament de Blanes per continuar recolzant la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia.


Organitzada pel Departament de Promoció de la Ciutat, compta amb un pressupost de 53.000 €: 48.000 € per finançar els vals que les famílies poden bescanviar als comerços adherits, i la resta per a la logística necessària perquè la campanya hagi pogut ser, de nou, una realitat. Amb motiu de les festes nadalenques, que comporten despeses extres, la campanya s’ha tornat a endegar amb el doble objectiu d’ajudar les famílies i recolzar als comerços locals arreu de tots els barris.

Una 80ena d’establiments participen aquest 2021 a la campanya

Per segon any consecutiu, la campanya està sent un èxit de participació, comptant amb el recolzament de bona part del comerç local. En aquesta segona edició hi ha hagut dues principals novetats: s’ha augmentat la franja d’edat dels infants que se’n poden beneficiar, que sumen en total uns 4.000 nens i nenes. L’any 2020 va ser dels 3 als 12 anys, i aquest 2021 s’ha fet extensiu als nadons, de manera que s’han fet arribar els vals als infants de 0 a 12 anys.


També s’ha augmentat la quantia dels vals, bescanviables per un valor de 12€ després que l’any passat eren de 10€. Els vals s’han repartit a tots i totes les nenes i nens de 0 a 12 anys a través d’una ‘Carta als Reis’ perquè l’emplenin amb els seus desitjos. A la part baixa de la carta hi ha el retallable amb els vals de 12€ finançats per l’Ajuntament de Blanes, mentre que la carta és perquè l’empleni la canalla i la lliuri a la ‘Bústia Reial’ que s’ha instal·lat davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes.


En aquesta segona edició s’han adherit a la campanya una 80ena de comerços, que s’identifiquen enganxant als aparadors i portes d’accés el cartell oficial que els acredita com a establiments adherits. D’altra banda, també es pot consultar el llistat a través d’internet: https://regalareis.blanes.cat/ca/llistat

Hi ha fins a 11 categories que reuneixen els comerços segons la seva tipologia: Animals, Roba i Complements, Joguines i Productes de Regal; Alimentació i Beguda; Perfumeria i Bellesa; Joieries i Similars; Electrònica i Motor; Llar i Bricolatge; Jardineria; Farmàcies; i d’Altres. La categoria que compta amb més comerços adherits és precisament aquesta darrera, on hi ha des de Òptiques, passant per Llibreries, Equipament de Muntanya i Electrodomèstics, entre d’altres.
El segon grup de comerços més nombrós és el de Roba i Complements, seguit per les Joguines i Productes de Regal. El més reduït és el de la categoria de Jardineria, on només hi ha un establiment adherit, mentre que a la resta s’hi apleguen una mitjana d’entre 4 i 5 establiments. Un complet catàleg de possibilitats repartit arreu del municipi.


Els comerços van tenir temps per adherir-se a la campanya fins la setmana passada, el 20 de desembre, i no els suposa cap tipus de cost, tan sols afegir-s’hi o no. Els vals que se’ls lliura per bescanviar compten amb un codi alfanumèric únic i irrepetible per impedir que es pugui duplicar o falsificar. Per validar-los, des dels comerços adherits a la campanya s’accedeix a una plataforma web amb un login i password proporcionats des de l’Ajuntament de Blanes prèviament a l’inici de la promoció.


La plataforma web està registrant tots els cupons validats als establiments, de manera que aquell val en concret ja no es pot tornar a utilitzar. També es generarà una remesa bancària perquè de cara al gener comenci la tramitació del pagament dels vals. La gestió es començarà a fer a mitjans del proper mes, perquè puguin començar a fer-se efectius quan finalitzi.
Data de realització: 12/29/2021 | Data de la darrera actualització: 12/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300