Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 91 de pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2021 04:34:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Hi ha 91 de pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació

Són 11 persones menys que dilluns, però s’han produït 4 defuncions, i a Blanes el risc de contagi s’ha disparat dels 1.353 punts als 1.923 que hi ha actualment

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris mostra un descens del nombre de pacients, després que en les darreres actualitzacions seguien augmentant. Ara hi ha 91 persones ingressades, 11 menys en relació a l’anterior recompte d’aquest passat dilluns. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en canvi ha augmentat, ja que ara són 41 persones, 18 més que dilluns.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 34 persones ingressades per aquesta malaltia, 4 menys que fa tres dies. Des de llavors hi ha hagut 9 ingressos, 11 altes -2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris- i dues defuncions. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 45 persones tractant-se de COVID, 8 menys que dilluns. Durant aquest temps, hi ha hagut 14 nous casos, 20 altes i 2 defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes continua havent-hi una persona ingressada, i des del passat dilluns no hi ha hagut cap nou cas ni cap defunció. Per la seva banda, a l’hospital sociosanitari de Lloret hi ha 11 pacients, i respecte el darrer recompte s’ha comptabilitzat 1 nou cas.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 205 persones ingressades per COVID, 5 menys que en l’anterior recompte. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 136.871 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar força, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 2.237 punts, i en l’anterior comunicat era de 1.672. A Blanes també ha continuat augmentant considerablement, per la qual cosa encara està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 1.923 punts, després que en l’anterior actualització era de 1.353 punts.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300