Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut finalitza la Campanya de Joguines repartint-les a més de 400 nens i nenes de Blanes, Lloret i Tossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2021 10:25:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaCreu Roja Joventut finalitza la Campanya de Joguines repartint-les a més de 400 nens i nenes de Blanes, Lloret i Tossa

Els voluntaris i voluntàries han enllestit aquesta setmana la seva tasca d’ajudants dels Reis d’Orient repartint els lots de regals a les famílies

Aquest dijous els voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut han enllestit una de les tasques més feixugues però més agraïdes en què treballen des de fa una pila d’anys: la Campanya de Joguines. El repartiment que s’ha fet avui dels darrers lots que mancaven per lliurar a les famílies beneficiàries ha culminat mesos de treball previs, incrementat en especial durant aquest desembre.


Lliurament lots Campanya Joguines Creu Roja 2021-2022
Com és habitual, les famílies han vehiculat les seves peticions a través del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament, que s’encarrega de fer arribar els llistats a la ONG solidària. A Blanes s’han fet dues jornades per espaiar les hores convingudes perquè les famílies vinguessin a recollir els lots a la seu de la ONG: aquest passat dimecres i avui dijous.

Més de 400 nens i nenes de 230 famílies a Blanes, Lloret i Tossa

En total, s’han repartit lots per a més de 400 nens i nenes sumant les tres poblacions a qui dóna servei l’Assemblea de Creu Roja de Blanes, Lloret i Tossa de Mar. D’aquesta manera, la ONG ha donat un cop de mà als Reis d’Orient en la seva tasca de repartir joguines i fer perdurar la màgia d’aquestes festes a tots els i les infants, sense excepció.


Més concretament, s’han preparat lots per a 418 nens i nenes de les tres poblacions de la Selva Litoral. Pertanyen a 229 famílies, de les quals la quantitat més nombrosa correspon a Blanes, amb 171, seguides per Lloret de Mar amb 37 i Tossa de Mar amb 21 famílies. Es tracta d’una xifra un xic més alta que la campanya del 2021, i per no decebre les expectatives de ningú, els darrers dies s’ha hagut de treballar de valent elaborant els lots de les famílies beneficiàries.

Els continguts de cada lot s’adeqüen en funció de les edats dels i les destinatàries. També es tenen en compte altres paràmetres que se’ls comunica perquè ho tinguin en compte. Ara bé, el denominador comú en tots els casos és que les joguines i obsequis que es lliuren no són sexistes ni bel·licistes, i sobretot no són pas joguines de segona mà. Totes són noves, les estrenen per primer cop en seguiment d’un dels lemes de la campanya: no hi ha infants de segona categoria.


Perquè tot això hagi estat possible, Creu Roja ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i institucions, i també ha protagonitzat activitats per recaptar fons econòmics per a l’adquisició de joguines, o bé per recollir-les. Una d’elles ha estat la 6a Nit de Monòlegs que es va acollir al Teatre de Blanes el passat divendres 10 de desembre, o bé el suport de diversos comerços i establiments que han actuat com a Punt de Recollida.Data de realització: 12/30/2021 | Data de la darrera actualització: 12/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300