Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els patges de Ses Majestats els Reis Mags visitaran els propers dies diversos barris de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/01/2022 11:03:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXEls patges de Ses Majestats els Reis Mags visitaran els propers dies diversos barris de Blanes

Són els veïnats Can Borell, Quatre Vents i la Carretera de Lloret-La Pedrera, després que les altres 5 AVV que tenien previst organitzar-ho ho han suspès per la COVID

Ara que ja hem estrenat nou any, un dels primers esdeveniments destacats que tindrà lloc a Blanes el proper dimecres, 5 de gener, és la Cavalcada de Reis de Melcior, Gaspar i Baltasar. Però, com solia ser habitual abans de la pandèmia, abans de tan il·lustre visita la vila on comença la Costa Brava també rebrà durant aquests propers dies els seus enviats especials, igual de màgics que els màgics monarques arribats de tant lluny.


Imatges d'Arxiu: Patges Reials a Blanes, gener 2019
Són els ‘Patges Reials’, que visitaran diversos veïnats de Blanes aquests dies per recollir les cartes de la canalla i escoltar què els han demanat aquest any als Reis Mags. Es tracta d’una activitat organitzada per diverses Associacions de Veïns de la vila, amb el suport de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, en col·laboració conjunta amb els emissaris reials.

Patges Reials a Montferrant, Can Borell, Quatre Vents i Carretera de Lloret

Les visites començaran tot just aquest mateix cap de setmana, i els patges està previst que facin estada en un total de tres veïnats: a Can Borell, Quatre Vents i a la Carretera de Lloret-La Pedrera. A Can Borell es farà demà diumenge i dilluns, 2 i 3 de gener, al Carrer Gavarres –davant l’Escola Pinya de Rosa-, tots dos dies amb el mateix horari: de 18 a 20 h.


L’Associació de Veïns de Quatre Vents rebrà al Patge Reial el dimarts dia 4 a la Plaça Molina, des de les 5 de la tarda fins les 7 del vespre. I, per últim, l’Associació de Veïns de la Carretera de Lloret-La Pedrera allotjarà l’estada del Patge Reial el dimarts 4 de gener, des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre a la zona de davant el Local Social situat a l’Avinguda Joan Carles I, davant la prefectura de la Policia Local.

Quatre Associacions de Veïns han suspès la visita dels Patges per la COVID

Inicialment estava previst que els Patges Reials fessin estada en un total de 7 barris de Blanes. Finalment, però, quatre de les associacions de veïns han comunicat durant els darrers dies a l’Ajuntament de Blanes la seva decisió de suspendre l’activitat, a causa de l’actual context de la pandèmia.


En alguns casos perquè els contagis i confinaments ho feien impossible de realitzar, i en d’altres perquè l’entitat veïnal ha decidit fer-ho de mutu propi per precaució davant l’actual context de pandèmia que encara s’està patint, i l’augment dels contagis que està provocant la sisena onada. Les quatre associacions de veïns que han decidit ajornar la visita del Patge Reial per a l’any vinent són La Plantera, Montferrant, Valldolig i Mas Enlaire, que ja han comunicat el seu desig que l’any vinent sigui possible reprendre tant màgica tradició, especialment apreciada per la canalla.

Data de realització: 01/01/2022 | Data de la darrera actualització: 01/01/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300