Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per acollir el 5 de gener la Cavalcada de Reis que recorrerà el nucli històric de la vila


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/01/2022 10:35:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes es prepara per acollir el 5 de gener la Cavalcada de Reis que recorrerà el nucli històric de la vila

La Policia Local de Blanes ja ha instal·lat les tanques informatives indicant els talls de carrers i les restriccions d’estacionament que hi haurà al llarg del recorregut

A mida que s’acosta la màgica data del 5 de gener, vigília de Reis, Blanes redobla esforços i es prepara per l’esdeveniment més esperat per la canalla, la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar. A banda dels arranjaments previs que ja s’estan fent pel que fa als components de la cavalcada i tots els aspectes logístics que comporta, també hi ha un aspecte cabdal del qual se n’encarrega la Policia Local de Blanes.


Aquesta setmana ha estat instal·lant en diferents punts del municipi les tanques informatives per donar a conèixer els talls de trànsit que caldrà fer, així com les restriccions d’estacionament que es faran el proper dimecres, coincidint amb el dia en què tindrà lloc la Cavalcada de Reis. També ha instal·lat senyalització complementària perquè tothom estigui avisat de tots aquests aspectes que cal que es tinguin en consideració.


Restriccions de circulació i estacionament per la Cavalcada de Reis

La tarda del proper dimecres 5 de gener la Policia Local de Blanes anirà efectuant talls de circulació de manera esglaonada als carrers per on ha de transcórrer la cavalcada, així com als vials que hi desemboquen. Aquestes restriccions es preveu que comencin a ser efectives cap a 2/4 de 6 de la tarda –és a dir, mitja hora abans que arrenqui l’esdeveniment- fins les 8 del vespre, aproximadament, quan haurà finalitzat.


Els talls esgraonats es faran tant als carrers i avingudes que formen part del recorregut, com en els adjacents que hi desemboquen, per no crear embussos circulatoris. Hi ha tres principals punts on es tallarà el trànsit. Un d’ells és a la Plaça dels Països Catalans en direcció al centre de la vila –la zona del Port i el Carrer Ample- motiu pel qual la circulació es desviarà en direcció al veïnat de La Plantera-Els Pins i a Quatre Vents.

El segon punt és el de la cruïlla del Carrer Anselm Clavé amb el Carrer Jaume Arcelós direcció a centre vila. El trànsit haurà de continuar discorrent al carrer adjacent, és a dir, pel Carrer Tordera. Per últim, el tercer vial on es barrarà el trànsit és al Carrer Salut en direcció al centre, de manera que es desviarà en direcció als carrers Paradís, Vila de Lloret i Riera Alta.


D’altra banda, no es podrà estacionar als carrers i vials per on transcorrerà la Cavalcada de Reis, així com tampoc a l’aparcament de l’Esplanada del Port, on estaran disposades les carrosses i diversos elements a l’espera que es posi en marxa l’esdeveniment. Els carrers per on discorrerà són el Passeig de la Mestrança, Passeig Pau Casals, Carrer Ample, i Rambla Joaquim Ruyra Sud. A la cruïlla de la rambla amb el Carrer Doctor Xavier Brunet els components continuaran a peu pel Passeig de Dintre fins arribar davant l’Ajuntament, on hi haurà la rebuda oficial i, posteriorment, el Campament Reial instal·lat a la Plaça dels Dies Feiners, on tampoc s’hi podrà accedir.


Data de realització: 01/01/2022 | Data de la darrera actualització: 01/01/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300