Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Punt de Vacunació COVID de Mas Enlaire a Blanes continua a ple rendiment aquest gener


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2022 09:37:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Punt de Vacunació COVID de Mas Enlaire a Blanes continua a ple rendiment aquest gener

Continuen administrant-se 1eres, 2ones i 3eres dosis als majors de 40 anys + infantil de 5 a 11 anys; i l’Ajuntament ha incorporat un Agent Cívic per ajudar a controlar les cues

Recent estrenat aquest nou any 2022, l’activitat al Punt de Vacunació poblacional emplaçat al Local de Mas Enlaire de Blanes continua a ple rendiment, amb intenses jornades que no s’han aturat, sinó que segueixen en plena activitat. Només cal apuntar que aquesta primera setmana del mes de gener es veurà un xic alterada per la celebració de la Festa dels Reis, que s’escau el proper dijous dia 6.


Això farà que ni aquest dia festiu –el dijous- ni la seva vigília –la tarda del dimecres 5 de gener- hi hagi activitat al punt de vacunació. Per contra, ahir dilluns es va seguir vacunant amb tota normalitat, igual que s’està fent avui dimarts, demà dimecres al matí i el divendres vinent, 7 de gener, al llarg de tot el dia. Durant aquests dies es continuaran administrant les primeres, segones i terceres dosis als majors de 40 anys i següent franges d’edat.


Les terceres dosis, anomenades també ‘de reforç’, les poden rebre els que fa tres mesos que van ser vacunats amb les dues primeres dosis tant d’Astra Zeneca com de Jansen. En canvi, per a aquells casos en què van ser vacunats les dues primeres dosis amb Pfizer han d’haver passat sis mesos des que van rebre la segona per poder accedir a la tercera dosis.


Per la seva banda, els nens i nenes de 5 a 11 anys també s’han seguit vacunant, i més concretament aquesta setmana està previst que se’ls continuï administrant els vaccins la tarda d’avui dimarts, així com divendres al matí. Des de mitjans de desembre, al haver augmentat arreu de Catalunya les dades de contagi, l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ja va redoblar esforços per combatre-ho incrementant les franges horàries de vacunació.

Incorporació d’un Agent Cívic al Punt de Vacunació de Mas Enlaire

Això també ha provocat que s’hagi multiplicat el nombre de persones que acudeixen diàriament al Punt de Vacunació de Mas Enlaire per vacunar-se. Per aquest motiu, atenent a la petició de l’Equip de Vacunació de l’Àrea Bàsica de Salut de Mas Enlaire, la setmana passada es va incorporar a l’equip un Agent Cívic contractat per l’Ajuntament de Blanes, per ajudar a gestionar i controlar les cues que torna haver-hi a la Plaça 11 de Setembre, on hi ha el local.


De cara a la setmana vinent, en què ja es normalitzaran les jornades de vacunació al haver deixat enrere les festes nadalenques, el ritme de vacunació COVID continuarà amb la mateixa intensitat. Pel que fa a les que s’administren als nens i nenes de 5 a 11 anys, la setmana vinent es faran el dimarts 11 i el dijous 13 a la tarda, és a dir: des de les 15 fins les 19 h. En tots els casos, sempre es fa mitjançant cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/


Data de realització: 01/04/2022 | Data de la darrera actualització: 01/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300