Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Finalitzen a Blanes les visites dels i les Patges Reials, l’avançada de la Cavalcada de Reis d’aquesta tarda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2022 08:24:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXFinalitzen a Blanes les visites dels i les Patges Reials, l’avançada de la Cavalcada de Reis d’aquesta tarda

Els darrers emissaris reials van visitar ahir dimarts els barris de Quatre Vents i la Carretera de Lloret-La Pedrera

Aquest passat dimarts va finalitzar l’estada que han estat fent els darrers dies a Blanes els i les emissàries dels Reis Mags, l’avançada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Ho van fer recollint cartes i repartint llaminadures entre la canalla que es van acostar a dos dels veïnats del municipi on es van fer sengles recepcions al llarg de la tarda-vespre.


Una d’elles va tenir lloc al barri de Quatre Vents, i l’altra a La Pedrera-Carretera de Lloret. En aquest darrer indret es va muntar un petit escenari per la recepció davant del local social de l’Avinguda Joan Carles I, excepcionalment obert per a la ocasió. La canalla, acompanyada dels pares, mares, familiars i amics, van anar lliurant la carta als reis, i se’ls regalava una llaminadura que s’agafaven ells i elles mateixes d’un cofre situat al costat del receptacle per les cartes.


Posteriorment, petits i grans van ser obsequiats amb xocolata desfeta amb melindros, que també s’havien d’agafar cadascun d’ells en seguiment de les mesures COVID. Aquest 2022 hi ha hagut tres associacions de veïns –a banda de les dues d’aquest passat dimarts, també s’ha fet al veïnat de Can Borell- que finalment han organitzat una estada de patges reials després que inicialment havien manifestat la seva intenció de fer-ho un total de set entitats.


Finalment, però, quatre de les associacions de veïns van comunicar la seva decisió de suspendre l’activitat a causa de l’actual context de la pandèmia. La visita dels i les Patges Reials s’ha organitzat amb les pròpies Associacions de Veïns del municipi, coordinades per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, comptant amb el suport de les àrees de Serveis Municipals, Cultura i Festes i Policia Local.


Ha estat l’avançada de la Cavalcada de Reis que tindrà lloc avui dimecres on, a banda d’aquestes mateixes àrees municipals promotores, també intervenen d’altres entitats i institucions. Tot plegat, perquè la visita dels Reis Mags torni a poder lluir a Blanes amb la màgia i la il·lusió que envolta aquest esdeveniment on principalment la canalla –però també els i les qui ja no són infants- s’encomanen d’una alegria que no es pot comparar amb cap de les altres celebracions que es fan al llarg de l’any.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/05/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300