Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 83 pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i al sociosanitari de Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/11/2022 10:46:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Hi ha 83 pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i al sociosanitari de Lloret

Són 12 menys que dimecres passat: 25 són a l’hospital de Blanes, 45 al de Calella i 13 al sociosanitari. També s’han comptabilitzat 7 defuncions

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que continua davallant el nombre de casos. Ara hi ha 83 persones ingressades, 12 més en relació a l’anterior recompte d’aquest passat dimecres. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continua sent el mateix nombre que dimecres: 32 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 25 persones ingressades per aquesta malaltia, 11 menys que la setmana passada. Durant aquest temps hi ha hagut 9 ingressos i 17 altes, 9 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat en d’altres centres sanitaris. També hi ha hagut tres persones difuntes per COVID.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 46 persones tractant-se de COVID, una menys en relació a l’anterior recompte efectuat el dimecres de la setmana passada. Des de llavors, hi ha hagut 18 ingressos i 15 altes, 7 de les quals són pacients que han negativitzat però continuen ingressats al centre i 1 ha estat un trasllat en un altre centre sanitari. Finalment, cal dir que també hi ha hagut quatre defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes continua sense haver-hi cap persona tractant-se de COVID entre els pacients i residents del centre. Per la seva banda, a l’hospital sociosanitari de Lloret tampoc s’ha produït cap novetat, i segueixen havent-hi 13 pacients en tractament.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 246 persones ingressades per COVID 23 més que en l’anterior recompte de la setmana passada. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 160.200.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot segueix sense davallar, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 3.588 punts, i en l’anterior comunicat era de 3.150. A Blanes també ha augmentat molt més, per la qual cosa encara està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 4.227 punts, després que en l’anterior actualització era de 3.729 punts.
Data de realització: 01/11/2022 | Data de la darrera actualització: 01/11/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300