Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nau4 Espai Jove de Blanes posa en marxa 14 tallers i activitats gratuïtes aquest mes de gener


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/12/2022 10:28:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nau4 Espai Jove de Blanes posa en marxa 14 tallers i activitats gratuïtes aquest mes de gener

N’hi ha setmanals, mensuals i trimestrals, i abasten des de dibuix manga fins a disseny de roba passant per defensa personal, música rap i dansa urbana, entre d’altres

Ja se sap que cada vegada que comença un nou cicle temporal en un equipament públic on s’hi allotgen i organitzen habitualment activitats, toca renovar i presentar una nova programació. És el què s’ha preparat de cara a aquest primer trimestre de 2022 a la Nau4 Espai Jove del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Associació Batibull i el PIJ, el Punt d’Informació Juvenil.


Nau4 Espai Jove de Blanes
Durant aquests tres primers mesos hi haurà fins a 14 tallers i activitats diferents que es poden fer al casal jove, i que començaran a impartir-se i desenvolupar-se a partir d’aquest mes de gener. N’hi ha que són setmanals, d’altres mensuals i també de trimestrals. El denominador comú és que són gratuïtes, estan adreçades a joves de 12 a 29 anys d’edat i cal fer inscripció prèvia a https://linktr.ee/nau4_espaijove

L’oferta és molt completa, i abasta un bon grapat de variades propostes aptes per complaure les necessitats i aspiracions d’un públic prou eclèctic, impartides per personal especialitzat. Abasten des d’àmbits artístics com teatre, guitarra, rap-freestyle, circ o dansa urbana fins a defensa personal, passant per converses en anglès o bé ioga i disseny de roba, entre d’altres.

Tallers Mensuals de Roba, Defensa Personal, Rap-Freestyle i Ioga

Del total de 14 tallers i activitats, n’hi ha 4 que s’impartiran durant un mes, començant pel de ‘Disseny de Roba-Upcycling’ a càrrec de la dissenyadora professional Gemma Degara. Es farà tots els dimecres compresos entre el 26 de gener i el 2 de març des de 2/4 de 7 fins 2/4 de 9 de la nit. Canviant de terç, a partir del 28 de gener i fins al 18 de febrer, tots els divendres de 18 a 20 h, s’impartirà el taller de ‘Rap-Freestyle’ a càrrec de Vinnie Kairós, cantant de rap professional, beatmaker i pedagog.


D’altra banda, per a tots i totes les joves que vulguin aprendre ‘Defensa Personal’ tenen la possibilitat de fer-ho els divendres inclosos entre el 4 de febrer i el 4 de març, des de 2/4 de 8 del vespre fins a 2/4 de 9 de la nit. Està dinamitzat per l’Escola Taekwon-do Yomchi. Per últim, tots els dimarts que van des de l’1 fins al 29 de març, de 20 a 21 h, es faran classes de ‘Ioga’ amb la Mariona, una jove professora titulada en aquesta tècnica de concentració que uneix cos i esperit.

Tallers Trimestrals de Manga, Circ, Teatre, Guitarra, Anglès i Dansa Urbana

Respecte els tallers de periodicitat trimestral, hi ha sis propostes que es començaran a impartir a partir de la setmana vinent. Tots els dilluns a partir del 17 de gener n’hi haurà dos: de 5 a 7 de la tarda es pot aprendre a fer ‘Dibuix Manga’ amb l’ajuda de la Jayce, una jove blanenca especialitzada en dibuix d’anime i manga.

També serà els dilluns, en aquest cas de 6 de la tarda a 9 de la nit, quan es faran classes de ‘Circ’ a càrrec de l’Adrià. Tots els dimarts, a partir del 18 de gener, hi haurà dos nivells de tallers de ‘Guitarra’ dinamitzades per la Laura: el primer nivell d’iniciació es farà de 17 a 18 h, i el de perfeccionament de 18 a 19 h. Per la seva banda, els dimecres hi ha dos tallers trimestrals.


La coneguda actriu i directora teatral Paula Fosatti, que ja compta amb una llarga trajectòria impartint art dramàtic, s’encarregarà d’impartir el taller de ‘Teatre’ tots els dimecres a partir del 19 de gener, de 17 a 19 h. Per la seva banda, des del 26 de gener, de 2/4 de 8 del vespre fins a 2/4 de 9 de la nit, es podrà practicar al taller de ‘Conversa en Anglès’ a càrrec del Centre d’Estudis Anhel.

Per últim, pel que fa a tallers trimestrals, tots els dijous es pot aprendre i practicar ‘Dansa Urbana’ de 2/4 de 7 de la tarda a les 8 del vespre. En aquest cas qui s’encarrega és ‘Erol Urbà’, una entitat gironina de cultura urbana, i la primera sessió començarà a partir del 27 de gener.

Activitats Setmanals: estudi, jocs, videojocs i tardes artístiques

Respecte les activitats setmanals que es poden fer a NAU4 Espai Jove, n’hi ha quatre, majoritàriament dinamitzades pel personal del servei. De dilluns a dijous, a partir de 2/4 de 5 de la tarda i fins les 6, es pot anar a l’’Espai d’Estudi’ per preparar treballs, estudiar o bé compartir tasques d’aprenentatge.


Els dimarts hi ha la possibilitat de jugar amb ‘Vídeojocs’ des de les 7 de la tarda fins les 9 de la nit. En canvi, si es prefereixen d’altres tipus de jocs més tradicionals, es pot participar en l’activitat anomenada ‘Fem Pinya’, que es fa les tardes dels dijous, a partir de les 6, i fins les 9 de la nit. Per últim, els divendres es pot donar sortida a les aspiracions escèniques a les ‘Tardes Artístiques’ que es fan des de les 7 de la tarda fins 2/4 de 9 de la nit.
Data de realització: 01/12/2022 | Data de la darrera actualització: 01/12/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300