Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Suspesa per COVID la doble representació de ‘Garrí al forn amb compota de reineta’ que s’havia de fer al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/12/2022 01:07:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesSuspesa per COVID la doble representació de ‘Garrí al forn amb compota de reineta’ que s’havia de fer al Teatre de Blanes

L’espectacle a càrrec de la Cia El Mirall s’havia d’oferir dissabte a les 9 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda, i s’ha hagut d’anul·lar a causa que un membre de la companyia ha donat positiu per COVID

La companyia de Teatre El Mirall ha comunicat avui al migdia l’anul·lació de les dues representacions que havien de fer el proper cap de setmana al Teatre de Blanes. La suspensió de les dues funcions s’ha hagut de fer a causa que un membre de la companyia ha donat positiu en el test d’antígens per COVID SARS 2.

El grup de teatre blanenc tenia previst oferir el proper cap de setmana dues representacions de la seva darrera creació col·lectiva: ‘Garrí al forn amb compota de reineta’. Més concretament, dissabte 15 de gener a les 9 de la nit i diumenge 16 de gener a les 7 de la tarda, el Teatre de Blanes havia d’acollir les dues funcions a càrrec de la companyia El Mirall.

El grup teatral ha informat de la notícia a l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, que s’encarrega de la programació i gestió del Teatre de Blanes, i també ha avançat la seva intenció i il·lusió de poder reprendre i programar les dues representacions per més endavant, un cop el risc de contagi hagi baixat considerablement, i quan sigui possible fer-ho en relació a l’agenda d’espectacles ja previstos.

Data de realització: 01/12/2022 | Data de la darrera actualització: 01/12/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300