Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes estrena dues novetats i reincorpora un espai ja conegut durant aquest 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/17/2022 11:08:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioBlanesRàdio Blanes estrena dues novetats i reincorpora un espai ja conegut durant aquest 2022

Els nous programes són el mític ‘Cocodril Club’ del locutor Albert Malla i ‘EGB FM’. D’altra banda, es recupera ‘L’Educació a la Ràdio’

Amb l’inici del nou any 2022 Ràdio Blanes ha introduït tres programes a la seva graella corresponent al primer semestre: dos d’ells són inèdits i el tercer significa la recuperació d’un espai ja conegut, que no s’emet durant tot l’any. Les dues novetats són d’una banda ‘EGB FM’, i de l’altre ‘Cocodril Club’, mentre que l’espai que retorna és ‘L’Educació a la Ràdio’.

‘EGB FM’ és un programa d’entreteniment que apel·la a l’imaginari col·lectiu format pels records que comparteixen totes les persones que van cursar l’EGB, és a dir: l’Ensenyament General Bàsic. Ho fa principalment a través de cançons, sintonies de sèries de televisió, bandes sonores i hits que van causar furor durant tota una època, un revival que produeixen i presenten Valen del Olmo i Xavi Nusas. El nou espai s’emetrà tots els dimecres a les 6 de la tarda al 97.7 de la FM.

El mític ‘Cocodril Club’ d’Albert Malla

Per la seva banda, l’altra estrena és el mític programa de la ràdio catalana ‘Cocodril Club’, i fa un repàs a la història de la música pop-rock, les cançons que amb el pas del temps han acabat esdevenint en himnes reverenciats i admirats. El seu creador és el conegut i veterà locutor Albert Malla, i el seu espai s’emetrà dos dies: els dissabtes i diumenges des de les sis de la tarda fins les vuit del vespre.


‘Cocodril Club’ forma part de la història de la radiodifusió a Catalunya des de fa gairebé tres dècades. Es va posar en marxa l’octubre de 1993 i des de llavors ha continuat de manera ininterrompuda, havent arribat a sonar en diverses emissores locals i cadenes nacionals del país. Ha compartit més de 50.000 cançons, 2 triples CD’s recopilatoris publicats els anys 1999 i 2000 amb més de 50.000 copies venudes, i compta amb més d’un milió d’oients acumulats. En l’actualitat, ‘Cocodril Club’ ha esdevingut en un espectacle revival que adapta el programa de ràdio a sessions de balls en discoteques i grans celebracions.

Novena Temporada del programa ‘L’Educació a la Ràdio’

Respecte ‘L’Educació a la Ràdio’, aquest 2022 arriba ja a la seva novena edició a Ràdio Blanes, i els i les seves protagonistes són les i els alumnes dels centres educatius de la vila. Cada setmana el professorat i alumnat d’una de les escoles de Blanes són els i les convidades especials a l’estudi de Ràdio Blanes.

Són ells i elles les qui s’encarreguen de donar a conèixer en primera persona algun dels projectes educatius en què estan treballant al llarg del curs escolar. Una manera de divulgar les iniciatives, projectes i experiències que tenen lloc en el món educatiu blanenc, conduit i produït pel Centre de Recursos Pedagògics Selva II amb seu a Blanes.

El programa ‘L’Educació a la Ràdio’ s’emet tots els dimecres a partir de 2/4 de 4 de la tarda, i cada setmana els i les convidades cursen els seus estudis en diferents centres educatius. A banda d’escoltar-los en directe, els tres espais –EGB FM, Cocodril Club i l’Educació a la Ràdio- es poden descarregar a la web de l’emissora municipal: http://www.radioblanes.catData de realització: 01/17/2022 | Data de la darrera actualització: 01/17/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300