Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna a augmentar el nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, així com als sociosanitaris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/18/2022 08:46:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGETorna a augmentar el nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, així com als sociosanitaris

Hi ha 91 persones ingressades als centres de la corporació, 15 més que dijous. S’han produït 5 defuncions, i el risc de rebrot a Blanes s’ha disparat als 5.695 punts

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que ha tornat a haver-hi un canvi en la tendència dels darrers dies, i ha tornat a augmentar el nombre de pacients en tractament. Ara hi ha 91 persones ingressades en total, 15 més en relació a l’anterior recompte que correspon al passat dijous.

Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha pogut notar una davallada respecte fa uns dies. Ara hi ha 69 persones, mentre que en l’anterior comunicat amb dades que corresponen al passat dijous, hi havia 75 persones afectades.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 24 persones ingressades per aquesta malaltia, 7 més que la setmana passada. Durant aquest temps hi ha hagut 13 ingressos i 5 altes, 1 de les quals és un pacient que ha negativitzat però continua ingressat al centre i 1 altra persona és un trasllat en un altre centre sanitari. També hi ha hagut 1 defunció.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 36 persones tractant-se de COVID, 6 més en relació a l’anterior recompte que es va fer dijous passat. Des de llavors, hi ha hagut 22 ingressos i 12 altes, 12 de les quals són pacients que han negativitzat però continuen ingressats al centre i 2 són trasllats a d’altres centres sanitaris. Finalment, cal dir que també hi ha hagut 4 defuncions.

Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 20 persones en tractament després que, respecte l’últim recompte, s’han detectat 9 nous casos positius. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret hi ha 11 persones en tractament, 7 menys que al darrer recompte, després que aquestes set persones ja han negativitzat d’ençà de l’última prova realitzada.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 257 persones ingressades per COVID 24 més que en l’anterior recompte de la setmana passada. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 184.807 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot segueix augmentar molt, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 5.489 punts, i en l’anterior comunicat era de 4.241. A Blanes ha canviar la situació: s’ha tornat a enfilar en relació l’anterior valor que corresponia al passat dimecres, i per tant continua inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 5.695 punts, després que en l’anterior actualització era de 4.111 punts.Data de realització: 01/18/2022 | Data de la darrera actualització: 01/18/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300